REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš tris savaites iš LNK šokių projekto iškritęs Donatas Bakėjus pagaliau galėjo atsipūsti. Baleto pamokos, filmavimasis seriale „Pavogta laimė“, repeticijos šokių projektui aktorių ir šokėją išvargino.

REKLAMA
REKLAMA

„Šokdamas paskutinį šokį supratau, kad jau pradeda trūkti minčių, per didelis bėgimas , toks, jog imi nieko nebesuprasti. Tas iškritimas ir poilsis dabar – tik į naudą. Iš pradžių išvažiavau prie jūros, pabūti gryname ore, pajausti bangas, pasisemti naujų idėjų gyvenimui ir šokiams“, - sako menininkas.

REKLAMA

Laisvos minutės Donatą vėl sugrąžino prie jo laisvalaikio aistros – vilnos  vėlimo. Aktorių, šokėjų, menininkų rate Donatas žinomas kaip vilnos vėlimo specialistas, kuriantis nuostabius švarkus iš vilnos.

„Vėlimas mano gyvenime atsirado tada, kai galėjo atsirasti depresija, – šypsosi aktorius. – Išėjau iš operos ir baleto teatro baleto trupės, neturėjau spektaklių, šokio pamokų. Mano gyvenime baigėsi šokis ir  atsirado didelė tuštuma. Tada susidomėjau vėlimu. Iš pradžių tai buvo būdas atsipalaiduoti, savotiška meditacija, o paskui tapo galimybe užsidirbti pinigų.“

REKLAMA
REKLAMA

Ir dabar Donatas kaskart grįžta prie šio meno – ypač, kai sulaukia prašymų nuvelti kokį rūbą.

Tačiau gali būti, kad šiam užsiėmimui jam vėl stigs laiko – aktorius su savo partnere, šokėja Ernesta Balčiūnaite drauge su kitomis lapkritį iškritusiomis poromis šį šeštadienį projekte „Kviečiu šokti“ šoks vilties šokį.

„Turiu idėjų dar mėnesiui. Jei grįšime, turėsiu kuo stebinti žiūrovus iki pat finalo“, - ryžtingai nusiteikęs Donatas Bakėjus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų