REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ožiaragis. Nors jūsų gyvenimo tempas šiais metais bus lėtesnis, jums atsivers naujos perspektyvos. Galimi dideli pokyčiai ir nuotaikų kaitos. Nuolat užsiimsite savistaba, savęs analizavimu ir vertinimu. Tikėtina, kad jus trauks dvasinį peną teikiančios veiklos.

REKLAMA
REKLAMA

Darbas

Jeigu per praėjusius metus daugelis Ožiaragių nebuvo patenkinti esama padėtimi profesinėje veikloje, tai 2012-aisiais metais visa tai taps praeitimi.  Gausite tai, ko seniai nusipelnėte. Jūsų vizijos ir tikslai bus aiškūs ir ryžtingi, o rezultatai – akivaizdūs. Tikėtina, kad atskleisite užslėptus talentus ir būsite pastebėtas vadovų. Ožiaragis dėl įgimtų verslumo įgūdžių pagaliau pasieks norimą rezultatą (paaukštinimą, mokslinį laipsnį ar rinkos dalį). Kovo mėnesį susidursite su sunkumais, bet lengvai juos įveiksite.

REKLAMA

Meilė

Šiais metais ypač svarbūs jums bus meilės romanai ir asmeninis gyvenimas. Tai jus skatins judėti į priekį ir atneš daug teigiamų emocijų, laimės. Plutono susijungimas su jūsų ženklu rodo, kad sutiksite savo idealą. Galimas daiktas, kad tai bus žmogus, kurio dėmesį anksčiau ignoravote. Jūs tarsi magnetas trauksite tik nuoširdžius, atvirus ir jautrius žmones. Ožiaragiai, turintys antrąją pusę, nesusidurs su didesniais sunkumais, o jei ir pasitaikys vienas kitas  konfliktas, jis išsispręs savaime. Tiek šeimyniniame, tiek profesiniame gyvenime jums prognozuojama sėkmė.

REKLAMA
REKLAMA

Pinigai

Būsite pilnas naujų idėjų ir minčių, kurios paskatins imtis naujų projektų bei darbų. Tikėtina, kad jie jums padės gerokai papildyti sąskaitą banke. Pirmieji trys mėnesiai bus susiję su prekyba. Tai –  gana sėkmingas ir pelningas periodas. Veneros ir Saulės įtaka leis jums, deramai išnaudojant savo sumanumą ir įžvalgą, pastorinti piniginę. Labiausiai susitelkite ties prekyba ir amatais.

Santykiai

Kalbant apie santykius ir bendravimą, tai labai dinamiški metai. Bendraudami su artimaisiais kartais būsite pernelyg ambicingi, o kartais – per daug rūpestingi. Apimti gerumo bangos neprisižadėkite daugiau nei galite išpildyti, juk nenorite nuvilti brangių žmonių. Uranas, atsakingas už jūsų ir jūsų antrosios pusės tarpusavio gerovę ir supratimą, paskatins jus būti itin dėmesingu, būsite valdomas aistros ir karštų emocijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Energija

Jūsų sugebėjimas pasipriešinti kasdieninio gyvenimo pavojams ir iššūkiams šiais metais dar labiau išryškės. Savo energiją ir potencialą paskirstysite teisingomis kryptimis, reikiamais kiekiais. Būsite nepalaužiamas ir fiziškai stiprus. Kita vertus, derėtų atsižvelgti į sulėtėjusį virškinimo sistemos darbą ir kepenų veiklą. Kai pajusite, kad esate išsekęs, neatidėliokite poilsio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų