REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mergelė. Nemalonios praėjusių metų įvykių pasekmės gali pasireikšti tik šiais metais. Tačiau būdas, padėsiantis jų išvengti, labai bus labai akivaizdus. Mergelės ženklo atstovai bus itin impulsyvūs ir nenustygstantys vietoje. Jūsų rankose didžiulis potencialas kurti, jis padės išreikšti savo mintis bei pojūčius. Nepritrūksite energijos, atkakliai dirbsite ir pasieksite gerų rezultatų. Regis, viskas, ko labiausiai tikėjotės ir laukėte, ims pildytis.

REKLAMA
REKLAMA

Darbas

Šie metai palankūs plėsti  verslą ir kopti karjeros laiptais. Jei dirbsite ne vienas, bet kolektyve, sulauksite apčiuopiamų rezultatų. Kiekviena mergelė pasižymi itin dideliu išmanumu ir atkaklumu profesinėje veikloje, todėl jūs neturėsite problemų ir išnaudosite šią palankią situaciją savo naudai. Norėsite užbaigti svarbiausius projektus ir judėti pirmyn prie naujų, kur kas geresnių. Būsite įpareigotas imtis jūsų drąsą, ryžtą ir kūrybingumą rodančių projektų.

REKLAMA

Meilė

Jūsų asmeninis gyvenimas šiais metais stabilizuosis, visi galvosūkiai bus išnarplioti, o ramybės neduodantys klausimai – atsakyti. Aplinkybės pastūmės jus atsisakyti bet kokių kamuojančių abejonių. Po mergelės ženklu gimę žmonės spinduliuos žavesį ir  kaip magnetas trauks aplinkinius. Jei vienišiai pasinaudos galimybe vilioti ir žavėti, neabejotinai sutiks antrąją pusę.  Dar viena veiksminga taktika – leisti įvykiams „plaukti“ pasroviui.  Taip išvengsite nesutarimų, barjerų ir nemalonių situacijų.

REKLAMA
REKLAMA

Pinigai

Šiais metais atsiskleis jūsų kaip vadybininko talentas, todėl jums garantuota finansinė sėkmė. Jei tik elgsitės apdairiai ir budriai, išvengsite nenumatytų išlaidų, išsisuksite iš sudėtingų ir keblių situacijų. Kita vertus, atsargiau vertinkite savo užsibrėžtus tikslus ir troškimus, kai kurie jų gali brangiai atsieiti, bet neatnešti jokios finansinės naudos. Pirmieji trys naujų metų mėnesiai bus ypatingai „derlingi“ – išnaudokite juos pasirašydami verslo ar prekybinius sandorius.

Santykiai

Šie metai kur kas palankesni savo gyvenimo kokybei gerinti. Saulės, Urano ir Jupiterio susivienijimas atneš jums optimizmo ir inercijos. Jautriau reaguosite į išorinius įvykius, tai vers jus nuolat nervintis. Kad taip nenutiktų, stenkitės santykiuose su aplinkiniais išlaikyti tam tikrą privatumą. Tiek artimiesiems, tiek ir mažai pažįstamiems žmonėms neleiskite peržengti jūsų vidinio pasaulio ribų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Energija

2012-aisiais metais visa savo esybe pasinersite į visuomeninius ir kultūrinius renginius, būsite aktyvus ir spontaniškas. Žvaigždės įspėja nepervargti ir daugiau dėmesio skirti sveikatai. Judėjimas ir aktyvi veikla dar niekam nepakenkė, tačiau neviršykite savo galimybių.

2012-ųjų išsamus horoskopas Avinui

2012-ųjų išsamus horoskopas Jaučiui

2012-ųjų išsamus horoskopas Vėžiui

2012-ųjų išsamus horoskopas Liūtui

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų