REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Lapkričio 24 d., ketvirtadienį menų fabriką „Loftas“sudrebino vieno ir sėkmingiausių šalyje pastarojo meto elektroninė muzikos kolektyvų „Gerai Gerai ir Miss Sheep“ koncertas. Įspūdingo ploto šviesos diodų instaliacijos apšviestas kolektyvas atliko beveik dvi valandas trunkančią programą, tačiau charizmatiškoji vokalistė pasigedo didesnio publikos aktyvumo.

REKLAMA
REKLAMA

Po apšildančio Andrius Alien ir Benua iš „Happyendless“ dueto, kuriems koncerto metu, teko tenkinti nedidele erdve ant pakylos priešais pagrindinę sceną, pasirodymo nusileidus uždangai ant pakylos išėjo ir vakaro žvaigždės - dainininkės Dovilės Filmanavičiūtės žinomos sceniniu slapyvardžiu Miss Sheep ir instrumentininko Viliaus Tamošaičio, besivadinančio Gerai Gerai duetas. Scenoje juos taip pat lydėjo būgnininkas ir bosistas, o visi atlikėjai pagal koncerto temą „Lost In The Zoo“ buvo pasipuošę iš pliušinių gyvūnų galvų pagamintais antpečiais.

REKLAMA

„Lofte“ specialiai šiam koncertui buvo įkrenta net 100 kvadratinių metrų šviesos diodų sistemos. Lemputėmis buvo padengtas beveik visas į žiūrovus nukreiptas sceno paviršiaus plotas, greta iš diodų buvo suformuotas ir didžiulis skliautas, kuriame pavargę nuo šokio naktinėtojai galėjo mėgautis poilsiu su psichodeliniais vaizdiniais. Diodų skydai pakabinti šonuose taip apšvietė ir publiką. Įspūdingą „Lofto“ apšvietimą koncertui įrengė kompanija „Prezentacijų spektras“, o vaizdinę medžiagą padėjo parengti Nulis vaizdo.

REKLAMA
REKLAMA

Beveik dvi valandas trukusio koncerto metu „Gerai Gerai ir Miss Sheep“ atliko daugelį savo pirmojo albumo „Own Religion“ dainų, taip pat ir naujas dainas. Kaip visuomet teatrališka ir puikiai nusiteikusi vokalistė Miss Sheep nestokojo humoro jausmo. Pamačiusi publiko gretose „Happyendless“ narius ji pajuokavo, kad jie yra geri vaikinai nepaisant to, kad vilki treningus, pasidalino įspūdžiais apie tai, kad Egidijus Dragūnas šviesos instaliaciją įvertino gerai, o gerbėjų teiravosi, kurie iš jų ketina kitą dieną eiti į darbą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors ir puikiai nusiteikusi Miss Sheep greičiausiai tikėjosi iš publikos daugiau aktyvumo. „Mes artėjame prie pabaigos ir aš tikiuosi, kad jūs šiek tiek pajudėsite. Arba paprašysiu draugų žurnalistų, kad minia stovėjo kaip įbesta“, − juokavo vokalistė, kuri pati koncertą baigė nusiavusi aukštakulnius batus trypdama kartu su publika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų