REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Banko „Snoras“ vadovo gynėjai Generalinėje prokuratūroje lankėsi jau du kartus, tačiau su žiniasklaida kalbėti atsisako.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas sostinės advokatų kontoros gynėjas, kuris sutiko ginti banko „Snoras“ vadovą Raimondą Baranauską, teigė, jog susitaręs su Generalinės prokuratūros pareigūnais neteikti komentarų.

REKLAMA

Pirmą kartą advokatas apsilankė pas bylą tiriantį prokurorą dar antradienį. Šaltinių teigimu, ketvirtadienį jis lankėsi antrą kartą ir įteikė prašymą dalyvauti apklausoje kartu su R. Baranausku.

„Yra dalykų, kuriuos draudžia kalbėti advokatų etikos kodeksas, todėl nuo komentarų susilaikysiu“, – portalui Balsas.lt sakė advokatas, anksčiau dirbęs Generalinėje prokuratūroje.

Portalo žiniomis, advokatas prašė garantijų savo ginamajam, tarėsi dėl užstato. Tačiau prokuroras patikino, jog iš pradžių reikėtų apklausti patį R. Baranauską, kuris šiuo metu yra Ukrainos sostinėje.

REKLAMA
REKLAMA

Portalo Balsas.lt žiniomis, jis yra sulaikytas Ukrainos teisėsaugininkų, bet paleistas už užstatą. Ten yra išvykęs Generalinės prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo departamento vyriausiasis prokuroras Irmantas Mikelionis. Kalbama, jog pirmadienį jis atvyks į prokuratūrą kartu su R. Baranausku ir jo gynėju.

Trečiadienį Generalinė prokuratūra išrašė Europos arešto orderį, kuriuo remiantis R. Baranauskui pateikti įtarimai dėl svetimo turto pasisavinimo bei lėšų švaistymo.

TAIP PAT SKAITYKITE:

R. Baranausko advokatai prisistatė prokuratūrai

Premjeras apie R. Baranauską: jeigu nieko neskaidraus nedarė, neturėtų bijoti grįžti

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų