REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kulinariniame realybės šou „Kviečiu vakarienės“ dainininkė Dovilė Filmanavičiūtė  pareiškė Lidijai Rasutis, kad geriau jau būti naiviai negu besibaigiančio galiojimo laiko, kokia esanti ji.

REKLAMA
REKLAMA

Šios savaitės kulinarinio realybės šou „Kviečiu vakarienės“ dalyviai žodžio kišenėje neieško. Vos susitikę pirmadienį  Dovilė Filmanavičiūtė, Lidija Rasutis ir lindyhopo šokėjas Aurimas Petrevičius-Miksas pasijuto lyg geriausi draugai, nevengiantys vienas kito ir patraukti per dantį. Laidoje taip pat dalyvaujantys dizaineris Seržas Gandžumianas ir šokoladinės savininkas Algimantas Jablonskas laikosi santūriai ir nesikiša į kartais grubokus pajuokavimus.

D.Filmanavičiūtė šioje kompanijoje – jauniausia. Todėl visi ją laiko ir naiviausia. Tačiau dėl to ji nežada sėdėti ir tylėti kamputyje. „Geriau jau būti naivia, nei besibaigiančio galiojimo laiko, kaip tamsta“, - drėbė ji Amerikos lietuvei L.Rasutis. Koks buvo jos atsakas į tokią repliką – matysite ketvirtadienį laidoje „Kviečiu vakarienės“, kurios metu taip pat sužinosite apie S.Gandžumiano maisto gaminimo ir valgymo ypatybes. Ar žinote, kad prieš valgant atsigerti reikia vėliausiai prieš pusvalandį, o po valgio negerti bent dvi valandas? Ir kaip neturint jokių papildomų priemonių pasigaminti energetinį vandenį?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų