REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Banko „Snoras“ laikinojo administratoriaus sprendimu nuo ketvirtadienio, lapkričio 24-osios, veiklą atnaujina dar 22 banko padaliniai ir dabar jų iš viso Lietuvoje dirbs 25.

REKLAMA
REKLAMA

Kol kas banko „Snoras“ filialuose ir jų skyriuose kiekvienam banko klientui iš mokėjimo sąskaitų, kurios nėra susietos su mokėjimo kortelėmis, bus išmokama daugiausia iki 500 litų per parą. Iš sąskaitų, kurios yra valdomos mokėjimo kortelėmis, lėšas bus galima išsigryninti tik iš bankomatų. Kitos bankininkės paslaugos banko „Snoras“ klientams nebus teikiamos.

REKLAMA

Kita vertus, banko klientai ir toliau gali disponuoti iki 500 litų suma: per parą išsigryninti iš bankomatų ir atsiskaityti prekybos vietose, kuriose aptarnaujamos banko „Snoras“ mokėjimo kortelės.

Apie operacijų atnaujinimą juridiniams asmenims banko „Snoras“ laikinasis administratorius praneš vėliau. Šiuo metu juridiniai asmenys, besinaudojantys turimomis verslo mokėjimo kortelėmis, bankomatuose gali išsigryninti iki 500 litų per parą.

REKLAMA
REKLAMA

Klientai, kurie pamiršo kortelės PIN kodą, prarado arba sugadino kortelę ir dėl šios priežasties negali išsigryninti pinigų, turi kreiptis dėl lėšų išmokėjimo iš kortele valdomos sąskaitos. Kortelė bus blokuojama banke nustatyta tvarka ir tik po to išmokamos lėšos. Tuomet klientų prašymai bus priimti įprasta, banke „Snoras“ nustatyta tvarka, taip pat bus taikomi mokėjimo kortelių kainyne nustatyti komisiniai mokesčiai.

Pagal Indėlių ir įsipareigojimų investuotojams draudimo įstatymą, juridinių ir fizinių asmenų indėliai bei grynieji pinigai sąskaitose iki 345 280 litų (100 000 eurų) yra apdrausti valstybės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų