REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naktiniuose klubuose lankytojus linksminantys  šokėjai naudoja „juodąsias technologijas“, dėl kurių klientai praranda pinigus ir sunkiai atgauna sąmonę.

REKLAMA
REKLAMA

Į klubą paspoksoti į besiraitančius striptizo šokėjus paprastai traukia gerokai išgėrę asmenys. Dažniausiai, anot pareigūnų, tai atvykėliai iš kitų miestų ir valstybių. Ne veltui daugelis striptizo klubų veikia greta viešbučių, pačiuose viešbučiuose arba šalia stočių.

REKLAMA

Policijos pareigūnų teigimu, po linksmybių tokiuose klubuose paprastai išeinama tuščiomis kišenėmis ir gerokai apsvaigus. Kai kurie lankytojai randami išrengti ant suoliukų arba gulintys laiptinėse, apleistuose namuose.

Prieš tris savaites stoties rajone aptiktas gerokai apsvaigęs, sušalęs vyriškis. Jis sunkiai prisiminė net savo vardą. Vėliau, kiek atsigavęs, jis prisiminė, jog lankėsi viename striptizo klube. Kas ten vyko– negalėjo prisiminti. Jis neturėjo telefono, pinigų, neprisiminė net kurio nors numerio.

REKLAMA
REKLAMA

Laimė, po kelių valandų pasakė iš kur esąs, vardą ir pavardę. Vyriškį apžiūrėjo medikai ir jo šlapime rado didelį kiekį amfetamino. „Tai itin retas atvejis, nes paprastai striptizo šokėjai naudoja mažas klofelino dozes. Tačiau, pastebėję turtingą žmogų, į gėrimą įpila amfetamino“, – portalui Balsas.lt sakė sostinės kriminalinės policijos atstovas Aleksandras Kratkauskas.

Spaudimą mažinantys vaistai

Anot jo, klofelinas naudojamas mažinti spaudimą, o sumaišius su alkoholiu, galima prarasti ir sąmonę. Ryte atsikvošėjęs klientas sunkiai prisimina, kas jis, kiek turėjo turto ir kur viskas dingo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pastarieji nesikreipia į policiją, nes mano, jog patys visus pinigus sukišo į besiraitančių šokėjų kelnaites. Ypač veiksmingai veikia širdies lašai, kurių padauginus, žmogus nesuvokia, kur jis esąs.

Tačiau pirmenybė atiduodama amfetaminui, mat jis, priešingai nei kiti vaistai, sukelia spaudimą ir tuomet patys klientai atiduoda viską, ką turi.

Viliojimo scenarijus

Sostinės striptizo šokėjas Valius T. pasakojo, jog klientus iš pradžių stebi padavėjos ir barmenai. Jeigu svečias pasirodo esąs pinigingas, jį stengiamasi suvilioti, prie jo prisėda merginos arba vyrai, su juo kalbasi. „Stengiamasi „užvesti“ klientą. Paskui kviečiami šokėjai, kurie stengiasi tokiam žmogui žiūrėti tiesiai į akis, jį gundyti besiraitydami prieš jį. Vienu žodžiu – kaitinti jam kraują“, – virtuvės paslaptį atskleidžia Valius.

REKLAMA

Prie  įsiaudrinusio vyriškio ar moters prisėlina paslaugūs padavėjai su šampano taurėmis ant padėklų: „Jeigu išgeria daugiau nei dvi – padėtis tampa visiškai  kontroliuojama.“

Išgėrus šampano, klofelino ar amfetamino kokteilį , viskas atrodo pasiekiama. Tuomet klientą belieka „pribaigti“.

Audringa naktis

Valius pasakoja, jog kai kurie striptizo klubų lankytojai atiduoda paskutinius pinigus. Paslaugūs padavėjai iškviečia taksi ir nuveža klientus iki bankomatų, iš kur šie išsigrynina pinigų.

Toliau užsakomi gėrimai, merginos ar vaikinai sėdasi ant kelių, linksmina. Kai kurie užmiega tiesiog klube, tačiau visada pabunda kerinčio grožio šokėjo ar šokėjos glėbyje.

REKLAMA

Šie kuo greičiau išveda apkvaitusius klientus į gatvę ir dingsta: palieka juos be skatiko, atima telefoną. Gerai, jeigu žmogus gyvena viešbutyje – jo pasigenda, tačiau, jei jis yra vienas – gali apskritai negrįžti namo, o jo kūnas bus rastas kur nors patvoryje.

Palieka be nieko

Pareigūnai įspėja, jog į klubą gali nueiti pasidabinęs prabangiais drabužiais, o grįžti kaip valkata: „Kartais sunkiai supranti, kas tie žmonės, kuriuos sutinki gatvėje. Jie atrodo neadekvatūs po įvairių nervų sistemą slopinančių kokteilių.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarbiausiai, sako policininkai, jog viską praradusieji retai kada skundžiasi policijai, nes jie įsitikinę, jog savo noru viską atiduoda šokėjams. Šie pripasakoja įvairių istorijų apie praleistą audringą naktį, nors iš tiesų, tokios net nebūna, mat klientai būna apduję ir nieko nesugeba padaryti.

Kai kurie sulaukia grasinimų dėl neva netyčinio nėštumo ar ligos. Tuomet nenorintys išsiduoti moka pinigus už tai, kad striptizo šokėjai tylėtų.

Svarbu – drabužiai

Valius T. prisipažino, jog striptizo šokėjai prisižiūri – sportuoja, beveik nevartoja alkoholio. Tiesa, daugelis jų piktnaudžiauja narkotikais norėdami ištverti visą naktį. „Didelis dėmesys skiriamas drabužiams, aksesuarams ir makiažui.“

REKLAMA

„Moterys dėvi permatomas arba atlasines liemenėles ir kelnaites. Vyrai – blizgančius stringus ir „supjaustytus“ marškinėlius. Itin svarbu „užkabinti“ kuria nors vieta, kad klientas negalėtų atitraukti akių“, – pasakoja striptizo šokėjas.

Tokie drabužiai, anot jo, kainuoja nemažai, tačiau apsimoka. Per vieną naktį įmanoma „uždirbti“ iki kelių tūkstančių litų. Tiesa, pusę reikia atiduoti klubo savininkui, padavėjams.

Merginoms sudėtingiau

Valius teigė, jog vyrams striptizo šokėjams dirbti yra daug lengviau. Mat moterys arba vyrai ne visada skuba artimiau pabendrauti. Tai vyksta ilgesnį laiką, per kurį reikia privesti prie „kondicijos“, kuomet atiduodami visi pinigai tik tam, kad būtų galima gauti kūną.

REKLAMA

„Jeigu mes su visais miegotumėm, neišgyventumėm. Todėl ir naudojame įvairias priemones, kad ištroškę meilės jie kuo greičiau „nulūžtų“. Ypatingai greitai pasiduoda jauni berniukai ir pagyvenę žmonės. Jiems mažai tereikia“, – paslaptį išdavė kartu su Valiumi striptizo klube dirbanti Neringa M.

Neringa tikino, jog klofelino ir amfetamino paprastai gauna iš vadybininko ar kitų asmenų, kurių nenorėjo įvardyti: „Tai yra įprasta, kad žmogus, atėjęs į klubą, pasiektų euforiją ir nieko paskui neprisimintų. Juk paprastai visi vyrai jaučiasi ereliais. Tačiau  ryte, kai jie atsigauna po „kokteilių“, paprastai pradeda ieškoti pinigų, tačiau, kai paaiškini, ką jie išdarinėjo, nutyla. Skoliname pinigų taksi, jeigu prisimena, kur gyvena.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nuolatinių klientų nėra

Todėl, samprotauja Neringa, striptizo klubuose ir nėra nuolatinių klientų. Užsuka iš smalsumo ar gerokai išgėrę.

Ypatingai nervina taupūs arba pinigų neturintys asmenys. Su tokiais kalba būna paprasta. Vienas kokteilis ir jis atsiduria gatvėje. Tokiems, deja, niekas nepadeda. Pasak policijos, tokie dingsta be žinios arba patenka į ligoninę komos būsenos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų