REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penki įtariamieji suimti trim mėnesiams už tai, kad gabeno kilogramą narkotinių medžiagų.

Penkiems sulaikytiems asmenims Kauno miesto apylinkės teismas antradienį skyrė maksimalias kardomąsias priemones - suėmimą trim mėnesiams. Pasak pareigūnų, trys įtariamieji niekur nedirba, neteisti, o du sulaikyti jau ne kartą teisti, ir taip pat niekur nedirba.

REKLAMA
REKLAMA

Latvijos ir Lietuvos piliečiai sulaikyti per bendrą operaciją su Latvijos pareigūnais siekiant užkardyti ir likviduoti vieną iš stambių tarptautinių narkotikų tiekimo kelių į Latviją ir kitas Baltijos regiono valstybes,

REKLAMA

Lapkričio 18 dieną Zarasų rajone, netoli valstybės sienos Kauno pareigūnai sulaikė automobilį, kuriame važiavo  trys įtariamieji - 28 metų Z. A, 24  metų I.G. bei 36 metų G.V.

Apžiūrėjus automobilį paaiškėjo, jog viduje gabenamas kilogramas amfetamino. Sulaikius keleivius ir vairuotoją, tą pačią dieną Jonavos rajone, grįžtant iš nusikalstamo sandorio, sulaikyti ir jų bendrininkai - du Jonavos miesto gyventojai - 39 metų T. R., ir 41 metų V. B.

REKLAMA
REKLAMA

Per kratą pas juos rasta, kaip įtariama, iš šio sandorio gauta pinigų suma Latvijos nacionaline valiuta, pagal ekvivalentą viršijanti 14 tūkstančių litų.

Dėl šių faktų Kauno apskrities  policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo labai dideliu kiekiu narkotinių medžiagų (Lietuvos Respublikos Baudžiamojo kodekso 260 str. 3 d.), už ką gali būti baudžiama laisvės atėmimu nuo dešimties iki penkiolikos metų.

Tyrimą kontroliuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimų skyriaus prokurorai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų