REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Likus vos parai iki svarbiausio „Gerai Gerai & Miss Sheep“ metų koncerto menų fabrike „Loftas“ šiandien ir rytoj vyksta paskutiniai pasiruošimo darbai. Pasak „Gerai Gerai & Miss Sheep Lost In The Zoo“ vizualine dalimi besirūpinančio „Prezentacijų spektro“, komanda yra pasiryžusi aukoti naktį tam, kad svečiai rytoj liktų „apakę“.

REKLAMA
REKLAMA

„Žadėjome 240 kvadratinių metrų vaizdo, o tai – beveik pusė krepšinio aikštelės. Dirbame paskutinių „Gerai Gerai & Miss Sheep“ repeticijų fone. Labai linksma, tad negali būti nė kalbos apie nuovargį“, – kaip susitarę linkčioja „Prezentacijų spektro“ vyrai.

REKLAMA

Netinginiauja ir dueto 3D grožybėmis besirūpinantis Nulis Vaizdo. Pasaulinio lygio vidžėjų e-bibliotekose naujausias tendencijas žvejojęs vaikinas dėlioja paskutinius vizualinius štrichus: „Bus šiek tiek zoologijos sodo, šiek tiek kosmoso. Daugiau nieko nepasakosiu, tegul tai būna staigmena“, – nedaugžodžiauja Nulis Vaizdo.

Šalikais kaklą apsukusi ir balsą kaip gyvybę sauganti Miss Sheep iš rankų nepaleidžia mikrofono. Tuo tarpu Gerai Gerai jau galėtų ieškotis asistento – juokas juokais, tačiau scenoje rytoj už visų savo sintezatorių jis vargu, ar matysis.

REKLAMA
REKLAMA

„Kaip mes jaučiamės? Mes panikoje! Ar žinote, kas vyksta studentų galvose paskutinę naktį prieš egzaminą? Taip yra ir mums. Neapleidžia jausmas, kad galėtume repetuoti dar mėnesį ir vis tiek būtų negana“, – kikena „Lofte“ nakvojantys „Gerai Gerai & Miss Sheep“.

„Paskutinį kartą norime visų paprašyti užsukti į mūsų zoologijos sodą. Jūs net neįsivaizduojate, kaip mums tai yra svarbu“, – linkėjimus skaitytojams siunčia linksmieji pop elektronikos atlikėjai.

„Lofto“ durys ketvirtadienio vakarą atsivers 20 val. Ant scenos iškart lips Andrius Alien ir Benua iš „Happyendless“. 21 val. užriaumos tarp žvėrių pasiklydę „Gerai Gerai & Miss Sheep“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų