REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šįvakar 20.30 val. TV3 laidoje „Be komentarų“ – šviežiausios žinios ir karščiausios aktualijos bus kaip niekad spalvingos. Dar vienas politinis skandalas: Antanas Nedzinskas Seimo posėdyje, kurį tiesiogiai transliavo televizija, elgėsi kaip mažas vaikas smėlio dėžėje!

REKLAMA
REKLAMA

Kai jo kolega Valdemaras Valkiūnas kalbėjo apie „Snoro“ banko likimą, šiam už nugaros sėdintis A. Nedzinskas sumanė pasilinksminti – pirštais ėmė rodyti įvairius pašaipius gestus. „Seimas – rimta įstaiga ir aš nesielgiu kaip mokykloje. Nežaidžiau aš Seimo posėdyje jokiais pirštukais“, – į „Be komentarų“ kamerą rėžė Antanas, įnirtingai neigdamas televizijos užfiksuotos vaizdo medžiagos turinį.

REKLAMA

Pasiteiravus, ką tada reiškia tie pirštų gestai Seimo posėdyje, Antanas atsakyti negalėjo: „Nežinau, patys pamąstykite!“

Pats V. Valkiūnas, kurio kalbą parodijavo Antanas, įsitikinęs, jog Seimo rūmuose nedera elgtis kaip vaikų darželyje, o parlamentarė Dalia Teišerskytė už tokius poelgius net pasirengusi jaunąjį kolegą paauklėti. „Man labai liūdna, gėda ir nemalonu, kai šitaip menkinamas Seimo narių vardas. Oi kaip paauklėčiau tokius jaunuolius, bet manau, kad labiausiai juos auklėti tūrėtų rinkėjai, o ne teta Dalia“, – aiškino D. Teišerskytė.

REKLAMA
REKLAMA

Žiūrovų dėmesiui – ir reportažas apie specialiai parlamentarams išleistą atmintinę, kurioje – patarimai, kaip tautos išrinktiesiems reikia bendrauti su rinkėjais. „Varčiau ją, bet pats žinau geresnių būdų, kaip apsiginti nuo įkyrių rinkėjų“, – aiškino parlamentaras Petras Gražulis.

Specialus laidos tyrimas: kiek kainuoja brangiausi Kristinos Brazauskienės kailiniai? Išskirtinė, dar niekur nerodyta medžiaga apie tai, kaip savo vestuves su Rusijos grafaite atšventė bene garsiausias Lietuvos nacionalistas Mindaugas Murza, ir itin pikantiški vaizdai iš moterų aistras savaitgalį kaitinusio tarptautinio vyrų striptizo čempionato!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar tiesa, kad tituluota gražuolė Daiva Anužytė-Kasiulaitienė savo vyrą palieka dėl buvusio šokių partnerio? Kas padėjo dainininkei Nijolei Pareigytei gauti naujai atsidariusio klubo pačiame Vilniaus centre direktorės postą? Net septyni pikantiški, aktualūs ir intriguojantys specialiųjų „Be komentarų“ korespondentų parengti reportažai – jau šį vakarą 20.30 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų