REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Internetu galima susipažinti su naujais žmonėmis ir taip susirasti savo antrąją pusę. Taip pat internetu galima ir sužavėti moterį, kuri galbūt taps gyvenimo palydove. Pateikiame 10 būdų, kaip galite parodyti savo meilę internetu.

REKLAMA
REKLAMA

1. Parašykite apie savo meilę. Išsiųskite romantišką ar intymią žinutę savo simpatijai. Nebūtinai reikia rašyti banalias žinutes, tokias kaip „aš tave mylių“ ar „tu man labai patinki“. Galite tiesiog pasiūlyti vakare romantiškai pažiūrėti filmą.

REKLAMA

2. Naudokite atitinkamus ženklus, kad parodytumėte, kaip ji jums patinka. Juk žinote, kad ženklas :-* reiškia bučinuką, o @>—>— , kad siunčiate jai rožę. Rodykite jai savo emocijas ir ji liks sužavėta.

3. Nusiųskite jai romantišką dainą. Suraskite tikrai romantišką dainą apie meilę ir nusiųskite jai. Pasakykite, kad šią dainą skiriate tik jai. Kas žino, gal kada nors ateityje tai bus jūsų meilės daina.

4. Nusiųskite jai savo nuotrauką. Nuotrauka prilygsta tūkstančiui žodžių. Nusiųskite jai tokią nuotrauką, kurioje siunčiate bučkį, pasakykite, kad šis bučkis skirtas jai. Neturite tokios nuotraukos? Juk dabar praktiškai kiekviename telefone yra fotoaparatas, tad nusifotografuokite čia ir dabar!

REKLAMA
REKLAMA

5. Nusiųskite jai bilietus į filmą, kurį ji seniai norėjo pamatyti. Pasakykite, kad mielai palaikysite jai kompaniją. Taip pat galite padovanoti jai kvietimą į masažo saloną, į jos mėgstamos grupės koncertą ar kitą dovaną, kurią galima nupirkti ir nusiųsti internetu.

6. Savo anketoje parašykite, kad jums labai patinka moteris, kuri yra tokia ir tokia, neseniai darė tai ir tai – aprašykite smulkiai jos bruožus ar net įvykius, kuriuose ji neseniai dalyvavo. Svarbu, kad ji suprastų, kad kalbate apie ją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų