REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norėtumėte pavakarieniauti egzotiškoje vietoje, bet jau išbandėte visus gariausius restoranus? Privalote apsilankyti po įžymias Europos vietas keliaujančiame restorane „The Cube“.

REKLAMA
REKLAMA

Gruodžio pradžioje Milane, Italijoje, atidaromas laikinasis „Electrolux“ restoranas „The Cube“, įsikursiantis ant vieno iš Piazza del Duomo aištės pastatų stogo ir pasiūlysiantis ne tik iki šiol nematytą panoramą, bet ir paragauti eilės žymiausių Italijos virtuvės šefų kūrinių.

REKLAMA

Tai antroji “Electrolux" keliaujančio restorano lokacija – pirmasis nuo šių metų balandžio iki vasaros pabaigos veikė Briuselyje, ant Jubiliejaus parko arkos stogo.

140 kv. m. laikinėjam restoranui išrinkti 18 žmonių komanda sugaišta penkias dienas, o surinkti – devynias. Vidinė jo erdvė, kurioje gali vaišintis 18 žmonių, sudaro 73 kv. m., dar 50 – kv. m užima terasa, siūlanti iki šiol nematytą rakursą į žinomas vietas.

REKLAMA
REKLAMA

Iki balandžio 26 d. Milane veiksiančiame restorane gamins net 13 vietinių šefų, iš kurių 4 dirba poromis. Vaišės „The Cube“ labiau primenantį bendravimą su draugais, nei lankymąsi įprastame restorane, nes svečiai gali stebėti patiekalų kūrimo procesą, bendrauti su šefais.

Priešpiečiai „The Cube“ restorane kainuoja apie 200 eurų, vakarienė – įskaitant gėrimus, 250 eurų, bet ar tai daug už galimybę grožėtis milano panorama iš labai neįprastos vietos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų