REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Populiaraus LNK serialo „Pavogta laimė“ aktorei Valdai Bičkutei yra tekę filmuotis su ryškiausiomis Lietuvos bei Rusijos žvaigždėmis. Todėl nenuostabu, jog ją pakvietė vaidinti filme su humoro laidos „Naša Raša“ žvaigžde Sergeju Svetlakovu. Jiedu filmavosi psichologiniame trileryje „Akmuo“. Valda ne pirmą kartą filme turėjo partnerį debiutantą. Prieš kelerius metus filme „Nereikalingi žmonės“ jos partneris buvo dainininkas Andrius Mamontovas. Turėdama patirties vaidinti su neprofesionalais partneriais, ji neišsigando nepatyrusio aktoriaus.

REKLAMA
REKLAMA

„Džiaugiuosi, kad nereikėjo man už Sergejų vaidinti, jis tikrai yra nuostabus aktorius. Nors ir keista, filme jis atlieka rimtą, galime sakyti, tragišką vaidmenį.  Už kadro aktorius neprarado humoro jausmo, buvo vienas malonumas filmuotis su juo“, – pasakoja Valda.

REKLAMA

Žinoma aktorė prisipažįsta, jai neramu būna prieš kiekvieną naują darbą. „Prieš kiekvieną filmavimą man atrodo, kad aš nieko nemoku, viską reikia pradėti iš naujo. Jautiesi taip keistai: „Dieve, ką man čia daryti?“ Su kiekvienu režisieriumi dirbti – tikras iššūkis. Juk turi prisitaikyti prie režisieriaus, jo darbo metodų bei pasaulio. Vėliau džiaugiuosiu iš režisieriaus gautomis pamokomis, nauju žinių bagažu bei įgyta patirtimi.“

REKLAMA
REKLAMA

Būtent per šį filmavimą ji pamėgo rusišką muziką. „Iki tol nemėgau rusiškos muzikos. Tačiau per filmavimo pertraukėles girdėdavau vien rusišką muziką, be to režisierius, davė kelis gerus muzikos kompaktus. Dabar važiuodama automobiliu visuomet klausau rusiškos muzikos.“

Šiuo metu Valda filmuojasi seriale „Pavogta laimė 2“. Ji džiaugiasi, kad buvo ilgesnė pertrauka, todėl galėjo pailsėti, pasiilgti serialo kūrybinės grupės bei savo kolegų.  Praėjusiame sezone jos herojė buvo kerštinga Rūta, kuri tik serialo pabaigoje atgavo savo tapatybę ir tapo gerąja Edita. Anot aktorės, naujame sezone jos herojė bus kitokia. „Mano herojė bus švelnesnė, jausmingesnė. Ji bus savimi, turės mylimą žmogų. Be abejo, jos vėl lauks daug išgyvenimų, meilės bei dramų,“ – intriguoja Valda Bičkutė.

Valda labai džiaugiasi žiūrovų palaikymu, kuris ją įkvepia darbui. „Žinau, Lietuvos žiūrovai labai laukia serialo tęsinio. Serialas žmonėms patinka, myli Editą bei kitus serialo herojus. Džiugu, kad palaiko mums žiūrovai, o mes galime jiems malonumą suteikti“, - pasakoja serialo žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų