REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijoje, Omsko srityje baudžiamoji byla iškelta devyntokei mergaitei. Ji kaltinama žiauriu benamio nužudymu. Tokio poelgio motyvu tapo vyro nenoras su mergaite pasidalinti cigaretėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Tardymo metu 15 metų amžiaus mergaitė prisipažino nužudžiusi žmogų. Šiuo metu ji yra paleista, tačiau privalėjo pasirašyti pasižadėjimą dėl neišvykimo, praneša Newsru.

REKLAMA

Bylos medžiagoje yra teigiama, kad šių metų birželio 5 dieną įtariamoji su draugėmis gėrė alų. Apgirtusi mergina priėjo prie 33 metų benamio vyro ir paprašė iš jo cigarečių. Gautais rūkalais mergina pasidalino su savo draugėmis, o vėliau grįžo paprašyti daugiau. Tačiau šį kartą benamis atsisakė dalintis. Devyntokė dėl tokio atsakymo pradėjo vyrą mušti ir žiauriai spardyti. Ši egzekucija vyko apie penkiolika minučių.

REKLAMA
REKLAMA

Po to, kai benamis pargriuvo, moksleivė kelis kartus užšoko kojomis ant jo galvos. Merginos draugės apie įvykius pranešė vienam iš savo draugų, kuris atvyko į įvykio vietą ir iškvietė gretąją pagalbą. Tuo metu vyras jau buvo praradęs sąmonę. Medikai vyro gyvybę sugebėjo palaikyti dar porą dienų, tačiau galiausiai benamis mirė nuo sunkios smegenų traumos.

Iš pradžių paaugliai nusprendė meluoti, kad benamį sumušė trys nežinomi vyrai. Jų policija ieškojo penkis mėnesius. Nusikaltimas greičiausiai taip ir nebūtų buvęs išaiškintas, jei vieną iš merginos draugių nebūtų pradėjusi graužti sąžinė. Ji papasakojo policiją visą tiesą. Nusikaltėlė prisipažino, kad nužudė benamį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų