REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Indai atnaujino pačiu pigiausiu pasaulio automobiliu tituluojamą „Tata Nano“. Išoriškai šis automobiliukas praktiškai nepasikeitė, tačiau techninė nepretenzingos transporto priemonės dalis jau šiek tiek tobulesnė.

REKLAMA
REKLAMA

Automobilis gavo šiek tiek tobulesnį variklį –anksčiau 624 kubinių centimetrų darbo tūrio motoras išvystė 35 a.g., o dabar jo galia išaugo iki 38 a.g., Taip pat 3 Nm., iki 53 Nm išaugo motoro sukimo momentas. Normaliam automobiliui tai būtų niekniekis, tačiau tokio mažylio charakteristikas tai pakeitė – maksimalus greitis išaugo iki 105 kilometrų per valandą, o kuro sąnaudos sumažėjo iki 4,06 litro šimtui kilometrų.

REKLAMA

Indai atnaujino pačiu pigiausiu pasaulio automobiliu tituluojamą „Tata Nano“. (nuotr. Gamintojo)Indai atnaujino pačiu pigiausiu pasaulio automobiliu tituluojamą „Tata Nano“. (nuotr. Gamintojo)

Patobulinta ir pakaba – priekyje bus stabilizatorius. Taip pat visos „Tata Nano“ versijos, išskyrus kukliausią , kainuojančią 2730 dolerių, gaus stabdžių sistemą su stiprintuvu. Ne toks skurdus dabar bus ir standartinės įrangos sąrašas.

Tiesa, mums išbandyti visų atnaujinto automobilio pliusų neteks – nors indų „Tata“ ne kartą minėjo apie galimą šio mažylio debiutą Europos rinkoje, šis automobilis dar ilgai bus pardavinėjamas tik Indijoje, nes sertifikuoti šio automobilio kitose rinkose praktiškai neįmanoma.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų