REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po ypač sėkmingai praėjusių atrankų Klaipėdoje, Šiauliuose ir Kėdainiuose, TV3 projekto „Chorų karai“ komanda jau šį ketvirtadienį, lapkričio 24 dieną, vyks į Naująją Akmenę – šis miestas prisijungia prie projekto ir ketina kautis dėl nugalėtojo vardo!

REKLAMA
REKLAMA

„Akmenės kraštas turi stiprybės ir galingų balsų! Mes užsispyrę ir ne mažiau talentingi! Junkis prie mūsų „Chorų karuose" ir aukščiausiai iškelk Akmenės krašto vėliavą!“ – kovingai nusiteikę į savo kraštiečius kreipiasi Juozas ir Dovydas iš „Ventukų“. Jiedu tapo Naujosios Akmenės krašto choro generolais!

REKLAMA

Choro atranka vyks Naujosios Akmenės kultūros rūmuose (Nepriklausomybės al. 25) ketvirtadienį, lapkričio 24 dieną, 18.00 val.

Galingasis milžiniško populiarumo sulaukęs projektas „Chorų karai“ TV3 eterį trečiąkart sudrebins po Naujųjų. Evelina Anusauskaitė su Sasha Song, Raigardas Tautkus, Irena Starošaitė, Edmundas Seilius, Vilija Pilibaitytė-Mia, Eglė Jurgaitytė, Deividas Norvilas-Deivis, Liudas Mikalauskas, Neringa Čereškevičienė, Danguolė Beinarytė, Justas Lapatinskas, Stanislovas Stavickis-Stano, Augustė Vedrickaitė ir Deivydas Zvonkus – šie „Chorų karų“ generolai per du projekto sezonus subūrė ir išaugino tokius puikius kolektyvus kaip: „Kauno šampaninis choras“, „Telšių smaragdinis choras“, „Alytaus oranžinis choras“, „Tarptautinis sidabrinis choras“, „Kauno burgundiškasis choras“ ir kiti.

Vienas pagrindinių „Chorų karų“ projekto tikslų – akcentuoti lietuvybę, skatinti patriotinius jausmus − išlieka ir trečiajame sezone. Eteryje skambės gražiausios lietuviškos dainos, chorai kovos ne tik dėl žiūrovų simpatijų, o ir dėl piniginio prizo, kuris bus skirtas nugalėtojų miestui, apskričiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų