REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugiau kaip dvidešimt metų gyvuojanti roko grupė „Siela“ yra išleidusi dešimt muzikos albumų, tačiau gruodžio pradžioje išleis pirmąją per savo gyvavimą vinilo plokštelę „Visa matanti akis“. Šią plokštelę grupė pristatys koncertais – gruodžio 9 dieną Vilniuje, muzikos klube „Brodvėjus“ ir gruodžio 10 dieną Kaune, muzikos klube „Džem'pub“.

REKLAMA
REKLAMA

Radijo stotyse ir internete jau galima išgirsti visiškai naują grupės kūrinį „Provincija“, pirmąjį per pastaruosius beveik trejus metus. Ši daina pristato pasirodančią vinilo plokštelę ir jau pelnė grupės gerbėjų ir alternatyvios muzikos klausytojų simpatijas. Vos po pasirodymo šis kūrinys buvo pakilęs į klausomiausių myliumuzika.lt dainų trejetuką.

REKLAMA

Naujoji plokšelė bus pirmoji koncertinė vinilo plokštelė Lietuvoje po labai ilgos pertraukos. Tikėtina, kad paskutinis toks vinilo albumas yra 1994 metų „Foje“ darbas „Aš čia esu“. Tuo tarpu akustinio koncerto vinilo plokštelės Lietuvoje apskritai dar nėra išleista.

„Pirmosios vinilo plokštelės pasirodymas yra ypatinga ir maloni proga, tad norime ją paminėti su visais savo draugais ir gerbėjais“, – sakė grupės „Siela“ lyderis ir vokalistas Aurelijus Sirgedas, kartu su kitais grupės nariais ta proga ruošiantis ypatingus grupės pasirodymus Vilniuje ir Kaune.

REKLAMA
REKLAMA

Plokštelę „Visa matanti akis“ išleidžia muzikos kompanija M.P.3, praėjusiais metais išleidusi grupės „Antis“ bei dainininkės Jurgos vinilo plokšteles. Naujasis „Sielos“ albumas gruodžio pradžioje pasirodys dviem formatais – vinilo plokštelės ir skaitmeniniu.

Plokštelės „Visa matanti akis“ pasirodymo proga grupė taip pat pristato ir naujojo savo radijo singlo „Provincija“ vaizdo klipą, nufilmuotą koncerto šv. Kotrynos bažnyčioje pagrindu. Šį vaizdo klipą sukūrė vaizdo menininkas ir režisierius Vitalijus Kiselius, anksčiau sukūręs vaizdo klipus „Sielos“ dainoms „The Crow“ (2005 m.), „Isterija“ (2008 m.) ir „Euforija“ (2009 m.).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų