REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pedro de la Rosa pasirašė dviejų metų sutartį su HRT komanda ir kitais metais sugrįžta į lenktynes kaip pagrindinis komandos pilotas. Kas bus jo ekipos partneris, dar neskelbiama.

REKLAMA
REKLAMA

Pedro de la Rosa, HRT Cosworth: „Tai labai svarbus žingsnis mano sportinėje karjeroje, aš labai ilgai galvojau. Esu pasiruošęs priimti naują iššūkį ir tai neįtikėtinai mane motyvuoja.

REKLAMA

Svarstydamas galimybę prisijungti prie šio projekto, įvertinau tris svarbiausius veiksnius: norą sugrįžti į kovą, faktą, kad HRT yra ispaniška komanda, kurioje daugelį pažįstu ir dalyvavimą Luizo Perezo Salos projekte.

Atėjau į šią komandą, kad įtemptai dirbčiau. Įvertinant dabartinius rezultatus, mes galvojame apie tai, ko norime pasiekti po dviejų metų. Man tai puikus šansas panaudoti mano patirtį, kurią sukaupiau per daug bendradarbiavimo su stipriausiomis komandomis metų.

REKLAMA
REKLAMA

Didžiuojuosi tuo, kad Ispanija turi savo Formulės 1 komandą, ir aš galėsiu jai atstovauti. Noriu padėkoti HRT už parodytą pasitikėjimą, o McLaren vadovybei už tai, kad jie mane išleido. Per aštuonis sezonus, kuriuos praleidau su šia komanda, užaugau kaip lenktynininkas ir žmogus. Be jų manęs čia šiandien nebūtų.“

Pedro de la Rosa „Formulėje-1“ debiutavo 1999 metais, bet lenktynėse dalyvavo tik aštuonis sezonus. Jis pakeitė penkias komandas: „Arrows“, „Jaguar“, „McLaren“, „BMW Sauber“ ir „Sauber“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų