REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausia Vokietijos krepšinio žvaigždė ir naudingiausias Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) 2010-2011 m. sezono finalo serijos žaidėjas Dirkas Nowitzki gali džiaugtis neregėtomis atostogomis - puolėjas kamuolio rankose nelaikė daugiau nei 2 mėnesius, t.y. 70 dienų.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutinį kartą Dalaso „Mavericks“ lyderio metimai tinklelį skrodė rugsėjo 11 dieną rungtynėse su Lietuvos nacionaline komanda. Nuo to laiko kontakto su kamuoliu D.Nowitzki neturėjo.

REKLAMA

„Pirma diena treniruotėje. Kamuolio neliečiau nuo Europos čempionato. Prireiks laiko sugrįžti į vėžes, tačiau smagu grįžti“, - socialiniame tinkle „Twitter“ rašė vokietis.

D.Nowitzki pridūrė, jog treniruočių stoka atsiliepė net ir nepriekaištingu laikomam jo metimui.

„Pramečiau daugiau kartų nei per šeštąsias finalo rungtynes (lemiamose rungtynėse su “Heat„ jis pataikė vos 9 metimus iš 27, - Krepsinis.net). O tai padaryti sunku. Visgi nuo čia galima tik tobulėti. Pirmyn“, - „Twitter“ savo mintis viešino krepšininkas.

Nenumatytoms atostogoms įtaką padarė užsitęsęs NBA lokautas. Atostogos gali dar labiau prailgti, nes derybų pabaigos kol kas nematyti. Tiesa, D.Nowitzki kiek anksčiau prabilo apie galimybę persikelti į Europą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų