REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ar tam pasiryždamos paisė mano nuomonės? Aišku, kad ne. Dukra net specialiai atskrido vienai dienai į Lietuvą, kad galėtų būti manekene. Manau, kad abi jaudinosi baisiai“, – jau šį vakarą TV3 laidoje „Gyvenimas yra gražus“ išduos krepšinio legenda Arvydas Sabonis.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai širdies smūgį išgyvenęs sportininkas pastaruoju metu vengė viešumo, tačiau praėjusią savaitę jau dalyvavo dizainerio Juozo Statkevičiaus mados fiestoje, sėdėjo garbingoje pirmoje eilėje. Tą vakarą podiumu žengė ne tik jo žmona Ingrida, o ir keturiolikmetė dukra Aušrinė. Nuo žiniasklaidos tylos siena jau ne vienerius metus atsitvėrusi viena garsiausių Lietuvos šeimų ypatingą vakarą nestokojo geros nuotaikos ir sutiko būti filmuojama TV3 laidos „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjų.

REKLAMA

Kaip J. Statkevičiui pavyko įkalbėti mylimiausias krepšinio žvaigždės moteris žengti įspūdingu kolekcijos pristatymo podiumu? „Oi, svarsčiau net kelis mėnesius. Ant scenos nestovėjau nuo 1989-ųjų, tikrai ilgas laiko tarpas“, – atviraus „Gražiausios vilnietės“ titulą prieš daugiau nei du dešimtmečius iškovojusi I. Sabonienė.

Jau šį vakarą TV3 žiūrovai vieninteliai išvys milžiniško visuomenės susidomėjimo sulaukusio ir populiariausiuose žiniasklaidos šaltiniuose aprašyto naujausios J. Statkevičiaus kolekcijos pristatymo akimirkas. Garsių svečių interviu, paties kūrėjo emocijos ir alsuojantys įtampa, jauduliu bei rafinuotu grožiu renginio užkulisiai – 20.30 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų