REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

24 mln. litų, skirtų Kauno Kristaus Prisikėlimo bažnyčiai sutvarkyti ir infrastruktūrai užbaigti, pasirodo, per mažai.

REKLAMA
REKLAMA

Kauno Kristaus Prisikėlimo bažnyčios statyba buvo pradėta 1934 metais, bet 1940 metais prasidėjus Antrajam pasauliniam karui darbai sustojo. Buvo telikę bažnyčią įrengti. Šiuo metu prašoma dar kelių milijonų, rašo „Lietuvos rytas“.

REKLAMA

Seimo politikai dar kartą įrodo niekaip nerandantys sutarimo dėl tiesioginių merų rinkimų. Tai iš esmės laidoja viltis, kad dar dabartiniai parlamentarai priims atitinkamas pataisas Konstitucijoje, rašo „Kauno diena“.

Kasmetinės „Pasaulio mažmeninės prekybos vagysčių barometro“ studijos duomenimis, šiemet mažmeninės prekybos vagysčių pagausėjo net 7,8 procento. Labiausiai vagiamos prekės išlieka tos pačios, tik štai Lietuvoje pastaruoju metu ypač padaugėjo vagysčių iš parduotuvių, kurias „suorganizuoja“ patys darbuotojai. Apie tai skaitykite straipsnyje „Parduotuvių lentynas šluoja vagys“. AKISTATA

REKLAMA
REKLAMA

Kaip Lietuvos turizmo galimybės bus reklamuojamos užsienyje kitais metais, neaišku. Turizmo informacijos centrai (TIC) svetimose šalyse uždaromi, o atlikti jų funkcijas bus skelbiamas tarptautinis konkursas, rašo „Lietuvos rytas".

Lietuvos TIC užsienyje darbuotojai negali iki šiol atsitokėti – visi iki vieno praėjusią savaitę gavo atleidimo lapelius. Svetur veikę centrai duris užvers kitų metų pradžioje.

Vakar į Lietuvą iš Izraelio grįžo Europos tradicinio karatė čempionate sėkmingai pasirodę mūsų šalies atstovai. Po keletą bronzos medalių komplektų parsivežę sportininkai neslėpė, kad norėjosi tauresnių apdovanojimų. Praėjusią savaitę Jeruzalėje vykusiose Europos pirmenybėse Lietuvos vyrai komandinėse katos ir kumitė rungtyse užėmė trečiąsias vietas. Tose pačiose rungtyse, tik asmeninėje įskaitoje bronzos medalius iškovojo jaunimo čempionato kovose dalyvavusi Dovilė Aladaitytė. Lietuvos tradicinio karatė asociacijos (LTKA) prezidento Giedriaus Dranevičiaus teigimu, lietuviai galėjo siekti aukščiausių vietų. „Pirmą kartą komandinės kumitė rungtyje buvome per plauką nuo galimybės kovoti dėl čempionų titulo. Tai buvo labai realu, bet šansas išslydo iš mūsų rankų“, - apgailestavo G.Dranevičius. RESPUBLIKA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų