REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiojoje Britanijoje įsibėgėjo kalėdinė karštinė, rašo kelionių tinklalapis Makalius.lt Miestai ir miesteliai puošiasi ir ruošiasi turistų antplūdžiui. Longleat, netoli Bristolio, bus pastatyta didžiausia muzikinė eglė visoje Jungtinėje Karalystėje, o Londone lankytojus pačiuožinėti pakvies šventinis ledas.

REKLAMA
REKLAMA

Londoniečiai ir miesto svečiai prisimins čiuožinėjimo malonumus jau nuo antradienio. Beje, suaugę ir vaikai galės ne tik pramankštinti kojas, bet ir pasiklausyti koncertų, stebėti pasirodymus ant ledo ar tiesiog pasivaikščioti pasipuošusio Londono gatvėmis. Ledas veiks iki sausio.

REKLAMA

Tuo metu Longleat, Safari parke, bus pastatyta didžiausia muzikinė eglė, išpuošta milijonais lempučių. Medžio aukštis 15,24 metrų. Šventinės eglės lemputės šoks muzikos ritmu – keis kuriamus ornamentus, panašiai kaip šokantys fontanai. Žadama, jog prie eglės kasdien vyks po kelis pasirodymus.

Tie, kas dar nespėjo suplanuoti, ką veiks gruodį, gali nuvykti aplankyti Brėmeno, Paryžiaus, Tamperės ir dar daugelio kitų miestų, kurie tikrai nenuvils savo šventine nuotaika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų