REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Pirmoje dienos pusėje bus svarbūs įvairūs susitikimai ir susitarimai, gausite papildomos informacijos. Nereaguokite į įvairias smulkmenas, kurios iškils jūsų kelyje, nedarykite jokių žingsnių, kad keistumėte situaciją.

Avinas. Pirmoje dienos pusėje bus svarbūs įvairūs susitikimai ir susitarimai, gausite papildomos informacijos. Nereaguokite į įvairias smulkmenas, kurios iškils jūsų kelyje, nedarykite jokių žingsnių, kad keistumėte situaciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Ryte daugiau laiko skirkite tiems, kurie jums patinka – taip užsikrausite teigiamos energijos. Jei turėjote galimybę susitikti su mylimu žmogum, tai įkvėps jus visai dienai. Aktyviai veikti pradėkite antroje dienos pusėje.

REKLAMA

Dvyniai. Buitinėms problemoms ypač tinkama pirma dienos pusė. Palanku susitvarkyti. Susisiekite su giminaičiais, apmokėkite sąskaitas. Pasinaudokite atsiveriančiomis galimybėmis, būkite apsukrūs – gailėtis neteks.

Vėžys. Iki pietų nereikėtų imtis aktyvių veiksmų ar atsakingo darbo. Daugiau bendraukite su artimaisiais, nudirbkite smulkius darbus. Apskritai daugiau dėmesio skirkite šeimos reikalams, prisiimkite daugiau atsakomybės.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Pirmą dienos pusę skirkite praktiniam darbui, tvarkykite finansinius reikalus. Bendraukite su šeimos nariais, išsakykite savo nuomonę įvairiais klausimais, planuokite išvykas. Ieškosite bendravimo ir norėsite sublizgėti savo talentu bei gebėjimais.

Mergelė. Turėsite šansų „sublizgėti“: pademonstruosite savo analitinius gebėjimus, išeisite „sausi“ iš sudėtingos situacijos. Jums atiteks paskutinis žodis bet kokiame susitikime. Pareikštose iniciatyvose atsiras ryškūs pokyčiai.

Svarstyklėse. Palankus laikas padaryti išvadas ilgalaikiuose darbuose. Išmokite pamokas, įvairius smulkius pokyčius transformuokite pagal savo numatytą dienotvarkę. Pats laikas keisti santykius su kitais žmonėmis, nebijokite pokyčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Pusę dienos jūsų mintys bus užimtos dėl ateities. Nereikėtų per daug dėmesio skirti įvairiems apmąstymams ir nepalankiems jums kontaktams, nes per daug laiko prarasite nemaloniems momentams. Vakare nuotaika tik gerės.

Šaulys. Išnaudokite pirmą dienos pusę oficialiems kontaktams, galutinai pasirašykite dokumentus. Šis laikas palankus administraciniams reikalams, taip pat ataskaitų teikimui. Antrą dienos pusę išnaudokite atradimams ir naujovėms.

Ožiaragis. Išlaikysite darbingą nuotaiką, daug padarysite ir užbaigsite nepabaigtus darbus. Nei viena smulkmena nepraslys pro jūsų akis. Išnaudokite visas atsiveriančia galimybes. Dėka patikimos sąjungos jūs galite drąsiai eksperimentuoti ir išbandyti naujoves.

REKLAMA

Vandenis. Nors jus ir lydės sėkmė, jausitės nekaip. Nepervarkite, neieškokite per daug informacijos, nežadėkite. Bendraukite tik su tais, kurie lengvai jus supranta arba gali jums suteikti reikiamas žinias. Daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai.

Žuvys. Atsivers puikios galimybės bendrauti, kritiškai pažvelgti į padarytus darbus. Nelaukite įkvėpimo ir romantikos. Viskas pasikeis antroje dienos pusėje: rasite bendraminčių, kurie atvers jums naujus šansus, tačiau ir privers rizikuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų