REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Lotus Renault GP“ ekipos vadovas Ericas Boullieras papasakojo, kad 2007 metų „Formulės-1“ čempiono Kimio Raikkoneno vadybininkai susisiekė su komanda iš Enstono.

REKLAMA
REKLAMA

„Nenoriu, kad pas mus būtų vienas pilotas lyderis. Trumpoje perspektyvoje, po dviejų-trijų metų, noriu, kad mums atstovautų du top pilotai. Noriu kovoti su garsiais varžovais, kaip Vettelis ir Webberis, Hamiltonas ir Buttonas. Man reikalingi du pilotai su garsiais vardais 2014 metais, gal jau 2013 metais. 2012 metų sezonas ekipai bus dar vieni restruktūrizacijos metai ir kol kas mes ne toje pozicijoje, kas pakviestume top pilotus. Taip pat pilotų rinka 2012 metams jau beveik uždaryta, todėl mūsų prioritetas neturėti garsaus piloto, o sukurti greitą bolidą, kuris po to privilios top pilotus siekti pergalių lenktynėse. Viskas turi būti būtent tokiu eiliškumu ir ne kitaip. Nors sutinku, kad top pilotas gali padėti pagerinti bolidą.

Raikkonenas? Jau jums aiškinau, pagal kokį principą norime sukomplektuoti komandą kitiems metams. Taip, kontaktas su juo buvo. Pasižiūrėkite į šį skambutį (Boullieras rodo savo mobilų telefoną) – tai buvo jo vadybininko skambutis.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų