REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienio naktį į Vilniaus gatvės 138-ąjį daugiabutį skubėjo trys medikų ekipažai. Čia medikų pagalbos prireikė trims peiliu sužalotiems jaunuoliams.

REKLAMA
REKLAMA

Pirminiais duomenimis, gimtadienį šventęs 28-erių metų jaunuolis iš Bazilionių, vardu Alius, galėjo peiliu sužaloti savo buvusią 22-ejų metų merginą, Bazilionų kaimo gyventoją K. P., jai draugiją palaikiusį 22-ejų metų šiaulietį Žydrūną, o vėliau peiliu susižaloti pats.

REKLAMA

Arbatos gėrimą nutraukė dūriai peiliu

„Gelbėkit, gelbėkit!“ – tokius žodžius naktį į penktadienį šiek tiek po 2 valandos laiptinėje teigė išgirdęs Vilniaus gatvės 138-ojo namo gyventojas Zigmas. Nuaidėjus pagalbos šauksmui vyras išpuolė pro savo buto duris, krauju nušlakstytais laiptais pakilo į viršų, kur prie buto durų rado sužalotą savo kaimynę. Anot kaimynų ji pastaruoju metu nuomojosi butą iš Šiaulių miesto garbės piliečio Vytenio Rimkaus. Bute seniau buvo menininko dirbtuvės.

REKLAMA
REKLAMA

„Mergina buvo dar sąmoninga, vaitojo“, – pasakojo medikus iškvietęs Zigmas. Jo žiniomis, tuo metu, kai į butą užsuko kaimynės buvęs vaikinas, ji su kitu jaunuoliu gėrė arbatą. Šiaulietis pasakojo girdėjęs, kaip nelaimės išvakarėse jos kaimynės vaikinas per megafoną prašė susitaikyti ir prisipažino meilėje, skaitė eilėraštį, atnešė savo buvusiai merginai gėlių. Pasak vyro, meilės žodžius galėjo girdėti ir bulvaru ėję praeiviai.

Trikampio dalyviai – reanimacijoje

Kita daugiabučio gyventoja Bronė Birutė prisiminė, kaip jos kaimynė neseniai jai teigė norinti susitvarkyti gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Noriu pagyventi ir pasidžiaugti jaunyste. Taip ji man pasakė sutikta laiptinėje, kai kalbėjome apie vaikinus“, – pokalbį su profesinę mokyklą baigusia mergina prisiminė kaimynė. Moteris ją apibūdino kaip gražią, ramią ir tvarkingą merginą, pas kurią nebuvo matyti dažnai besilankančių vaikinų.

Buvo 2 valandos ir 42 minutės, kai į Vilniaus gatvės 138 daugiabutį atvyko medikai iš laiptinės išvežė peiliu sužalotą merginą, o iš nuomojamo buto – dar du sužalotus vaikinus. Redakcijos žiniomis, iš Aliaus burnos tvoskė alkoholiu.

REKLAMA

Vakar popietę trys meilės trikampio dalyviai dėl daugybinių durtų žaizdų buvo gydomi Respublikinės Šiaulių ligoninės Reanimacijos skyriuje. Pirminiais duomenimis, merginai sužalota krūtinė, rankos, Žydrūnui – krūtinė bei pilvas, Aliui diagnozuoti kairės kojos, rankos bei kaklo sužalojimai.

Šiaulių policijos pareigūnai vakar jau buvo pradėję ikiteisminį tyrimą dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo. Jei teismas įrodytų 28-erių metų jaunuolio kaltę, jam grėstų laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Asta VOLKOVAITĖ

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų