REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs kandidatas į Arizonos gubernatorius rastas valkataujantis Ukrainoje – neturintis kur miegoti, visas apleistas ir sudriskęs.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienį Ukrainos Chernivtsi (nedidukas miestas netoli Rumunijos sienos) traukinių stotyje rastas 53 metų vyriškis turėjo pasą Cary Dolego vardo pasą, praneša naujienų agentūra AFP.

REKLAMA

Šis 2010 metų rinkimuose buvo kandidatas į JAV Arizonos valstijos gubernatoriaus postą,

Socialiniai darbuotojai vyruką apibūdino kaip iš pirmo žvilgsnio tipišką benamį.

„Jis sėdėjo ant žemės ir žiūrėjo į traukinius. Atrodė visiškai kaip eilinis benamis žmogus – purvinas, nešvariais drabužiais ir alkanas“, – pasakojo socialinės pagalbos darbuotoja.

Vis dėlto kai kas šio vyriškio įvaizdyje neatitiko standartinio benamio įvaizdžio – jis turėjo keletą lagaminų ir nešiojamąjį kompiuterį.

REKLAMA
REKLAMA

Apspuręs amerikietis su visa savo manta buvo nugabentas į prieglaudą, kur taisyklinga anglų kalba papasakojo keistą savo istoriją.

Pasirodo, kad Cary Dolego į Ukrainą atvyko susitikti su jauna ukrainiete, su kuria susipažino internetu. Deja, kaip pats paaiškino, jaunoji panelė taip ir nepasirodė. Trumpai tariant, jis liko „ant ledo“: vienui vienutėlis svečioje šalyje, nemokėdamas nė žodžio ukrainietiškai ir be pinigų, nes visos banko sąskaitos buvo užblokuotos.

„Jei atvirai, jį suprasti nebuvo lengva. Vyriškis labai daug kalbėjo įmantria, itin išsilavinusio žmogaus maniera. Beje, nepaisant patirtų nesėkmių, jis toli gražu neatrodė liūdnas. Priešingai – linksmas ir optimistiškai nusiteikęs“, – kalbėjo socialinės pagalbos darbuotoja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Matyt, vyruko tipo juodasis periodas baigėsi. Nors odisėja pas žavią Ukrainos mergiotę nepavyko, sėkmė vėl nusišypsojo. Iš prieglaudos netrukus vyruką paguldė į ligoninę tyrimams dėl įtariamo plaučių uždegimo. Ten jis atsigavo ir jau netrukus turėtų keliauti į Ukrainos sostinę Kijevą, iš kur skris namo. JAV ambasada jau pasirūpino bilietu nelaimėliui namo į gimtąją Ameriką. Čia jis turėtų atsidurti ateinantį trečiadienį.

JAV Ambasada Ukrainoje šio įvykio nekomentavo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų