REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskelbus, kad Tauragėje, Vytauto gatvėje, po milijoninės rekonstrukcijos važiuojamojoje dalyje liko elektros stulpas, sulaukta skambučių ir iš Pagėgių. Paskambinę skaitytojai teigė, kad tokių stulpų rekonstruotoje Birutės gatvėje – ne vienas.

REKLAMA
REKLAMA

Už Europos Sąjungos paramos lėšas atnaujinus pagrindinę Pagėgių miesto gatvę, keli betoniniai elektros stulpai atsidūrė važiuojamosios kelio dalies viduryje. Taip, nekrisdami miesto valdžiai į akis, ir stovėjo.

REKLAMA

Internete paplitus Pagėgių savivaldybės įvaizdžiui kenkiančiam vaizdo įrašui buvo bematant suskubta tuos stulpus aptverti. Pasklido kalbos, kad Pagėgių Birutės gatvės subtilybėmis susidomėjo net susisiekimo ministras Eligijus Masiulis. Kad panašaus dėmesio būta, rodo faktas, jog penktadienio popietę Savivaldybės Ūkio skyriaus vedėjo pavaduotojas Petras Kuzmarskis fotografavo jau aptvertus stulpus, matyt, fotografijomis norėdamas parodyti ministrui, kas šiuo klausimu jau padaryta.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau taip ir lieka neaišku, kiek įspėjamaisiais ženklais apstatyti stulpai važiuojamojoje gatvės dalyje dar stovės? Su Savivaldybe suderinta, kad stulpus LESTO nugriaus ir išsiveš lapkričio pabaigoje. Gal po kilusio triukšmo Birutės gatvės „perliukai“ bus pašalinti greičiau? Norime, kad išeitų geriau, tačiau Pagėgiuose dažniausiai išeina „kaip visada“.

Eugenijus SKIPITIS

TAIP PAT SKAITYKITE:

Po rekonstrukcijos stulpas atsidūrė vidury gatvės

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų