REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Nissan“ konstruktoriai pagaliau pagamino savo ultimatyvų „Juke R“. Siūlome jums užmesti akį į trumpą reklaminį filmuką, kuriame užfiksuotas jau pabaigtas ultimatyvus automobilis. Šiame vaizdelyje pats smagiausias dalykas yra gal net ne vaizdai, o kelios sekundės, kur girdisi į „Juke-R“ implantuoto motoro garsas. Beje, apie visą šio automobilio gamybos procesą japonai susuko visą serialą.

REKLAMA
REKLAMA

Ultimatyvus „Super Juke“, kaip jį pakrikštijo kūrėjai, nėra joks lenktyninis prototipas ar konceptas. Kaip užsiminė žmonės iš „Nissan“ tai savotiška galimybių studija. Japonai čia į nerūpestingai išvaizdaus miesto visureigio rūbą sukišo kultinio ir ultimatyvaus automobilio „Nissan GT-R“ techniką. Taigi, linksmas miesto visureigis virto tiku vėžliuku nindze, o jei tiksliau, beveik godzila („Nissan GT-R“ yra gavęs pravardę „Godzila“).

REKLAMA

Visus keturis automobilio ratus dabar suka 500 a.g. V6 tipo motoras su dvejomis turbinomis, „gudri“ visų ratų pavara, įspūdingi stabdžiai ir pakaba irgi yra kaip „GT-R“ automobilyje. Kitaip atrodo ir kėbulas – didžiuliai ratai, žemesnė „stovėsena“, saugos lankai viduje  ir agresyvūs aerodinaminiai elementai išorėje automobilį iš miesto stileivos pavertė tikru kovotoju.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų