REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žmonės ir toliau stoviniuoja prie „Snoro“ bankomatų, tačiau dalis gyventojų skundžiasi, kad juose jau trūksta pinigų.Anot jų, tenka važinėti ir ieškoti, kuriuose bankomatuose dar yra likę pinigų.

REKLAMA
REKLAMA

„Tris bankomatus Žirmūnuose apėjau, niekur neduoda pinigų. Bankomatuose nėra pinigų, ar kaip? Nežinau, kai surenki lietuvių kalba ten, kur valiuta – kryželiu visur užbraukta ir nieko neleidžia daryti“, – sako LTV naujienų tarnybos kalbinta moteris.Kita pašnekovė skundžiasi negalėjusi banko kortele atsiskaityti už prekes parduotuvėje.

REKLAMA

„Niekur aš šiandien negalėjau nusipirkti nei duonos, nei nieko. Iš viso likau be nieko, namuose vaikui pieno neturiu, nieko neturiu, todėl kad pas mane visą laiką pinigai kortelėje, visur parduotuvėse buvo galima kortele atsiskaityti, o šiandien niekur neima, nei vaistų nenusiperki“, – skundėsi moteris.

Lietuvos banko valdybos narys Vaidievutis Geralavičius tikina, kad tai tik laikinas techninis nesklandumas.

„Čia yra, aš manau, tik techninis nesklandumas. Lietuvos bankas yra padaręs viską, kad pinigai patektų. Saugyklose pinigų pakanka. Bankas lėšų sąskaitose turi taip pat pakankamai, tad 500 litų tikrai turi būti išmokėti. Nesklandumai galbūt yra susiję su tuo, kad laikinasis administratorius iš tikrųjų yra paskendęs darbuose ir galbūt kažką kažkur truputį pražiūrėjo. Bet mes teigiame, kad šitas turi būti nedelsiant sutvarkyta“, – sako V. Geralavičius.

LTV naujienų tarnyba ir lrt.lt

TAIP PAT SKAITYKITE:

„Snoro“ el. bankininkystė dar neveikia, tikimasi ją atkurti artimiausiu metu

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų