REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Policija prašo gyventojų būti budriems ir reikalauti tarnybinio pažymėjimo bei skambinti į artimiausią policijos įstaigą.

REKLAMA
REKLAMA

Į Ukmergės policiją kreipėsi moteris, kuri teigė, jog pas ją prieš dešimt dienų kratą atlikę pareigūnai taip ir neatsiuntė šaukimo atvykti. Pradėjus aiškintis, kokioje baudžiamoje byloje ukmergiškė yra minima, nustatyta, jog moteris tapo sukčių auka.

REKLAMA

Lapkričio ketvirtą dieną į gyventojos butą paskambino du vyrai, kurie prisistatė esą policijos pareigūnaim, privalantys atlikti kratą. Vienas jų buvo užsidėjęs policininko kepurę.

Kai buto šeimininkė paprašė parodyti tarnybinį pažymėjimą šie atkirto – „Kai reikės, parodysim“. Po to įsibrovėliai išsitraukė pluoštą popierių – vienas jų kažką rašė, o kitas vartė ir krėtė daiktus, stumdė baldus svetainėje ir miegamajame.

REKLAMA
REKLAMA

Apsimetėliams išėjus, moteris pasigedo 2 000 litų, 60 Didžiosios Britanijos svarų sterlingų, litro spirito bei 500 g kavos „Paulig“.

Nors nukentėjusioji aiškino, kad pinigus ji sutaupė vyrui invalido vežimėliui ir prašė jų nepaimti, deja policininkia-apsimerėliai, jos maldavimų neišgirdo. Išeidami vyrai pasakė, kad per dešimt dienų atsiųs šaukimą į policiją.

Nesulaukusi šaukimo moteris pati atėjo į policijos komisariatą. Tada ir paaiškėjo, kad jos butą krėtė sukčiai.

Vilniaus apskrities VPK Ukmergės rajono policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

Policija perspėja gyventojus: pas jus atvykęs pareigūnas būtinai turi prisistatyti, o jums paprašius, pateikti tarnybinį pažymėjimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų