REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Žinia, kad įvertinusi banko „Snoras“ finansinę būklę, pastarųjų metų veiklos tendencijas ir naujausio patikrinimo rezultatus Lietuvos banko valdyba nutarė bankui paskirti laikinąjį administratorių ir taikyti laikinąsias banko turto apsaugos priemone. Paskyrus laikinąjį administratorių, laikinai sustabdyta banko veikla bus atnaujinta artimiausią pirmadienį.

REKLAMA
REKLAMA

Nors per žiniasklaidos priemones gyventojai buvo įspėti, kad jų šiame banke turimi indėliai yra saugūs, žmonės trečiadienio vakarą patraukė prie banko skyrių.

REKLAMA

Vieni naujienų portalo „Balsas.lt“ prie banko skyrių sutikti vilniečiai tikino apie banko veiklos nutraukimą sužinoję iš žiniasklaidos, kiti teigė netikėtai sulaukę draugų ir giminaičių skambučių, trečius naujiena apie banko veiklos stabdymą užklupo darbe. Kalbinti žmonės tikino, kad apie buvo perspėti darbdavių.

Gyventojai sunerimę ne tik dėl to, kad nebuvo suteikta galimybės atsiimti indėlius ar santaupas, dažnas nuogąstavo, kad liko tuščiomis kišenėmis, mat per šį banką gaudavo darbo užmokestį.

REKLAMA
REKLAMA

Itin jaudinosi prie banko padalinių skubėję vyresnio amžiaus žmonės, kurie tikino, kad nesuspėjo apsiimti šio mėnesio pensijų ir kol bankas atnaujins savo veiklą, ar bus aišku, kokių veiksmų bus imamasi, jie lieka be pinigų.

Kalbinti gyventojai piktinosi, kad žmonės nebuvo tinkamai informuoti ir šiuo metu visuomenėje sklando įvairiausi gandai.

Pašnekovei neslėpė, kad nuo dabar smarkiai susvyruos pasitikėjimas ir kitais bankais, nes, pasak kalbintų vilniečių, lietuviai jau turi karčios patirties su „Sekundės“ banko žlugimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

http://www.balsas.lt/nkpcms/naujiena/565890

Taip pat skaitykite:

Bankas „Snoras“ nacionalizuotas, prokuratūra pradėjo ikiteisminį tyrimą

Psichologas apie paniką dėl „Snoro“: tokie dalykai sukelia nesaugumo jausmą

Prieš kelias dienas skelbtame bankų reitinge „Snoras“ – vienas iš geriausių

Sugrįžta laukinė bankininkystė?

LB vadovas: „Snore“ galimai trūksta vertybinių popierių už 1 mlrd. Lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų