REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Šeimoje jausite dvasinį komfortą, patogumą ir tai jums garantuos artimųjų rūpestis bei ryšių su jais palaikymas. O tie, kas neturtei šeimos, kuo daugiau laiko praleiskite namuose. Palanki diena parodyti savo prieraišumą šeimai.

Avinas. Šeimoje jausite dvasinį komfortą, patogumą ir tai jums garantuos artimųjų rūpestis bei ryšių su jais palaikymas. O tie, kas neturtei šeimos, kuo daugiau laiko praleiskite namuose. Palanki diena parodyti savo prieraišumą šeimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Puiki diena bendravimui, vykdyti šeimynines iškylas, lankyti pažįstamus ir kaimynus, apsipirkti, apdovanoti kitus, susitvarkyti namus. Skirkite daugiau laiko vaikams – jiems reikia jūsų rūpesčio. Finansinėje srityje nepasitikėkite aklai vien tik savo partneriais.

REKLAMA

Dvyniai. Buitiniai darbai eisis kaip per sviestą, šeimoje elgsitės atsakingai. Jei net neturite šių savybių, pats laikas pagalvoti apie šią sritį. Vienintelė sąlyga, kurios reiktų šiandien laikytis – nepasiduokite iliuzijoms, idealistiniams vaizdiniams apie žmones ir gyvenimą. Būkite kritiški.

Vėžys. Palanki diena, kai sulauksite apčiuopiamos naudos. Prioritetas – gera savijauta, vidinė ramybė ir pasitikėjimas savimi. Išnaudokite šį periodą, susitikdami su mylimu žmogumi, pakalbėdami apie jūsų bendrus poreikius ir problemas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Stiprinkite savo namų gerovę. Savo pozicijas stiprinkite oficialiai, dokumentais. Tačiau nebūkite lengvabūdiški, nes lengvai suklysite ir padarysite klaidų. Pirkdami ir parduodami galite tapti apgavikų auka – būkite dėmesingi.

Mergelė. Puiki diena beveik visiems darbams ir reikalams. Dauguma iš jų sugebėsite išspręsti be trukdžių, naudodamiesi tik savo išmone, kritika ir iniciatyvumu. Šios savybės padės jums įgyti pranašumą tarp aplinkinių.

Svarstyklės. Jūsų visos dienos palydovas turi būti sveikas protas. Nes tik taip susidorosite su iškeltais uždaviniais, išspręsite buitines problemas, taip pat sėkmingai susitvarkysite su karjeros klausimais. Atsitiktiniai kontaktai, lengvabūdiškos avantiūros gali ir palaukti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Likimas jums siūlo puikius šansus. Norint juos realizuoti jums reikės tik vos vos pajudinti pirštus. Ypatingai seksis menininkams, kūrybinių sričių žmonėms – galite ramiai sau pamiegoti ant laurų ir pasimėgauti pasiekta sėkme.

Šaulys. Diena bus sėkminga, jei susikoncentruosite ties slapta veikla, slaptais susitarimais, dirbsite sudėtingus darbus. Ir tokia informacija bus geras palaikymas siekiant sėkmės bet kokioje sferoje. Likite šešėlyje ir išnaudokite savo intuiciją.

Ožiaragis. Stiprinkite užmegztus kontaktus, bet kokias pažintis, draugiškus santykius. Tam gali padėti bendri interesai, smulkios buitinės detalės, kuriose rasite kažką bendro. Šios dienos įvykiai klostysis harmoningai.

REKLAMA

Vandenis. Sėkmė pati atsiras savaime, jei visą dieną elgsitės atsakingai su kitais žmonėmis, rūpinsitės jais. Laikydamiesi numatyto tvarkaraščio, gausite reikiamas žinias. Jei rūpinsitės tik savimi, plaukiodami savo svajose, lengvai tapsite iliuzijų auka.

Žuvys. Tai produktyvus laikas: jausite atsakomybę ir romantiką vienu metu. Pasikliaukite artimųjų žmonių nuomone. Sėkmingi bus kontaktai su užsienio partneriais, lengvai adaptuositės kitose vietose, svetimose kultūrose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų