REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Blue Bridge“ pranešė kviečianti Lietuvos aukštųjų mokyklų studentus dalyvauti konkurse ir kurti grįžtamojo ryšio (angl. feedback) internetu teikimo sistemą. Konkurso prizinis fondas siekia 10 tūkst. litų.

REKLAMA
REKLAMA

„Grįžtamojo ryšio internetu teikimo sistemos pagalba įmonės darbuotojai galėtų operatyviai sužinoti, kaip jų darbą vertina kolegos ir vadovai, gauti darbo kokybės įvertinimą ir palyginti gautus vertinimus su įmonės vidurkiu. Be to, sistema leistų užtikrinti informacijos konfidencialumą Sparčiai populiarėjant debesų kompiuterijos technologijoms, verslui vis aktualesni tampa virtualūs sprendimai. Konkursu siekiame paskatinti perspektyvius jaunus žmones prisidėti prie šių procesų plėtros Lietuvoje“, – sakė Aldas Glemža, holdingo „Blue Bridge Baltic“ verslo plėtros direktorius.

REKLAMA

Pasak A. Glemžos, pasaulyje vis dažniau taikoma praktika, kuomet kompanijos į savo produktų ar paslaugų kūrimą ir vystymą įtraukia ne tik savo specialistus, bet ir kitus asmenis, galinčius pasiūlyti inovatyvius sprendimus. „Blue Bridge“ vos tik paskelbus apie konkursą, įmonė jau sulaukė nemenko studentų susidomėjimo.

Skelbiama, kad dalyvauti minėtame konkurse gali visų Lietuvos aukštųjų mokyklų studentai, kurie kviečiami siūlyti sprendimus tiek po vieną, tiek susijungę į komandas. Kuriamai grįžtamojo ryšio internetu teikimo sistemai svarbiausi reikalavimai yra patogumas naudoti, naudotojo sąsajos patrauklumas ir šiuolaikiškumas. Taip pat dalyviai turi būti pasirengę pristatyti savo sukurtą sistemą bei pasiūlyti, kaip ją būtų galima tobulinti ateityje. Pageidautina, kad konkursui pateikta sistema būtų pritaikoma mobiliesiems įrenginiams ir įvairioms kalboms.

REKLAMA
REKLAMA

Norintys dalyvauti konkurse studentai turėtų kreiptis į „Blue Bridge“: jiems bus pateikti sistemos funkciniai reikalavimai ir suteikta sistemos kūrimui skirta „bridge2cloud“ virtuali aplinka.

Studentai savo sukurtas sistemas konkursui gali pateikti iki šių metų gruodžio 23 dienos. Trijų geriausių darbų autoriai bus apdovanoti ir tarpusavyje pasidalins 10 tūkst. litų prizinį fondą. Taip pat laimėtojams bus suteikta galimybė realiai įgyvendinti savo sukurtą sprendimą ir įsilieti į „Blue Bridge“ įmonių grupės komandą.

Visus kandidatų darbus vertins kompetentinga nepriklausoma komisija, kurią sudarys akademinės bendruomenės – Kauno technikos universiteto ir Vilniaus universiteto – atstovai bei įmonės „Blue Bridge“ specialistai, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų