REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Derrick Rutledge yra tas žmogus, kuris rūpinasi žvaigždžių ir kitų įžymių asmenybių įvaizdžiu televizijos laidų, muzikos koncertų ir net pietų Baltuosiuose Rūmuose metu, praneša dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

50 metų profesionalus visažistas už vieną darbo dieną gauna 15,000 Amerikos dolerių. Ne be reikalo, jo klienčių sąrašą papildė ir pirmoji JAV ponia Michelle Obama bei Oprah Winfrey.

REKLAMA

Gerą reputaciją ir Michelles Obamos susidomėjimą vyras pelnė po to, kai jam teko dirbti su pasaulinio garso dainininkais Patti LaBelle, Chaka Khan ir Mo'Nique.

Nors iš pradžių ponas Rutledge M. Obamos kvietimą į Baltuosius Rūmus priėmė kaip pokštą, pasirodo, kad Michelle Obama nejuokavo, o iš tiesų  panoro patikėti savo išvaizdą būtent jam.

Vizažistas išsirinko du makiažo pagrindus, pabrėžiančius jos odos natūralią spalvą bei susitelkė ties akimis. „Ji turi išraiškingas akis, kurias žmones pastebi pirmoje vietoje“, - sakė jis „Washington Post“.

REKLAMA
REKLAMA

Po dviejų metų su Michelle, Rutledge tapo pagrindiniu jos makiažo meistru. Neseniai jis paruošė damą reklaminių klipų filmavimui bei oficialiems uždariems Kongreso pietums. Esant reikalui vyriškis į Vašingtoną skrenda net du kartus per dieną.

„Niekada negalėjau net pagalvoti, kad jis kada nors lankysis prezidento žmonos gyvenamosiose patalpose, jos makiažo kambaryje ar, kad jos vaikai jį vadins ponu Derrick'u“, - pasakojo jo mama.

Kiek vėliau, 2009 metais profesionalaus vizažisto paslaugomis susidomėjo ir Oprah Winfrey. „Aš pati pasakiau Michellei, "kas tai padarė?" ir ji man rekomendavo Derrick'ą Rutledge. Kai jai nereikia jo paslaugų, jis atvyksta pagražinti mane“, - sako Oprah.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kai valgau sūraus maisto, mano veidas tampa išpampęs, bet jis akimirksniu sugrąžina man mano tikrąjį veidą. Su jo padarytu makiažu atrodau nepriekaištingai“, - priduria ji.

Kita vertus, šis amatas nebuvo tikrasis Derrick'o pašaukimas. Jis yra talentingas dainininkas ir ne kartą svajojo tapti operos žvaigžde. Tačiau savo mokslus universitete pakreipė kita linkme, fotografijos ir makiažo dizaino studijomis. Netrukus jis suprato, kad dar ne visi talentai buvo atskleisti ir jam pavyksta padaryti nepriekaištingą makiažą.

Nors 1999 metais dėl per didelio svorio jam buvo atlikta skrandžio aplinkelio operacija, dėl kaulų ir kitų audinių pažeidimų jis vis dar vaikšto su lazda. Pasak Mo'Nique, jo paties išvaizda uždegė jam didelį norą rūpintis kitų žmonių išvaizda ir padėti jiems jaustis gražiai.

Jis taip pat daugiau nei 15 metų dirbo su dainininke Chaka Khan ir ji tikina, kad net bedžionę jis galėtų paversti karaliene.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų