REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kikbokso žvaigždė iš Lenkijos Eliaszas Jankowskis pakėlė Remigijaus Morkevičiaus mestą pirštinę. Tai puikiai kovų pasaulyje žinomas kovotojas, 2009 metais tapęs WKN kikbokso pasaulio čempionu, 2011 Europos čempionu, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Man didelė garbė kovoti su tokiu įžymiu kovotoju kaip Remigijus Morkevičius, tačiau mano pasiekimai taip pat kalba patys už save. Žinau, kad Remigijus turėjo pertrauką tarp kovų, o aš atvirkščiai – prieš savaitę eilinį kartą tapau Lenkijos kikbokso čempionu. Esu geros formos ir pasiruošęs susikauti su Remigijumi, todėl pademonstruosiu nuostabią kovą“, – sakė E. Jankowskis.

REKLAMA

R. Morkevičius: „Aš sakiau ir sakau, kad man tas pats su kuo „kautis“. Truputėlį nustebau, kad  būtent šis kovotojas priėmė mano iššūkį, tačiau tai tik privers mane įdėmiau išnagrinėti šį kovotoją ir peržiūrėti savo taktiką. Laukia sunki kova, tai bus kova dėl išlikimo“. Be šios intrigų  apipintos  kovos bušido sirgalių laukia dar daug kitų intriginių kovų.

Per vieną vakarą iš keturių sunkaus svorio MMA kovotojų, tarp kurių lietuvis Egidijus Valavičius, liks tik vienas vienintelis pasaulio bušido čempionas. Jaunieji kovotojai Ignas Barysas susikaus prieš skandalingąjį Yoshitaka Abe, Mindaugas Veržbitskas prieš japonų legionierių Makoto Sasaki.

REKLAMA
REKLAMA

Ne ką mažesnis iššūkis laukia ir vilniečio Tomo Pakutinsko, kuris turės įveikti net 30 kg daugiau už save sveriantį sunkaus svorio kovotoją iš Vokietijos Jerry Otto. Maksimas Nevolia nusiteikęs tik pergalei prieš Ukrainos MMA žvaigždę Serhiy Sokha. Dėl bušido pasaulio čempionės titulo ringe pirštines susigrums ir merginos – Arūnė Laužeckaitė prieš tituluotą priešininkę iš Sankt Peterburgo Yaną Kunitskają.

Daugiau informacijos apie artėjantį renginį www.bushido.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų