REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš LNK interneto svetainės atsiųsta jau  daugiau nei 50 tūkstančių naujausio Andriaus Mamontovo albumo „Elektroninis Dievas“ kopijų.

REKLAMA
REKLAMA

Nemokamo albumo platinimo greitis iš atnaujintos LNK svetainės sumušė rekordus – vien penktadienį, po albumo pasirodymo internete, parsisiųsta 30 tūkstančių kopijų. Dar dvidešimt tūkstančių klausytojus pasiekė per savaitgalį.

REKLAMA

„Manau, kad netrukus bus išsiųsta ir šimtatūkstantinė kopija, - naujos LNK svetainės atidarymo vakarėlyje sakė Rolandas Vilkončius, pats neatpažįstamai pakeitęs įvaizdį.

Rolandas Vilkončius nustebino Manto Jankavičiaus vardiniais akiniais, Andriaus Mamontovo šukuosena ir marškinėliais su užrašu „Mamontovas veža juodai.“

LNK svetainės gimtadienio vakarėlyje svečiai galėjo pirmieji išklausyti naujausių Andriaus Mamontovo dainų iš albumo „Elektroninis Dievas“. Tačiau publikai prašant ir jau žinomų kūrinių, koncertas vietoj planuotų 40 minučių užsitęsė iki dviejų valandų.

REKLAMA
REKLAMA

Andrius Mamontovas, džiaugdamasis nemokamo albumo platinimo sėkme, negailėjo kritikos ir piratams.

„Interneto komentaruose perskaičiau, kad kažkas džiaugėsi albumą atsisiuntęs iš piratinio šaltinio, o ne iš LNK puslapio. Įsivaizduojate, nemokamai dalini bandeles, o kažkas jas vagia ir tuo didžiuojasi“, - sakė Andrius Mamontovas.

Albumą „Elektroninis Dievas“ iš LNK puslapio bus galima atsisiųsti iki lapkričio 25 dienos.

Atsinaujinusi www.lnk.lt svetainė siūlo  ir laidų archyvą internete, ir tiesiogines transliacijas. Ne tik tai, kas buvo parodyta, bet ir tai, kas liko už kadro. Ne tik tai, kas jau yra vadinama archyvu, bet ir tai, kas netrukus bus rodoma per TV.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų