REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Antrą pasaulio čempiono titulą iš anksto užsitikrinęs Sebastianas Vettelis pirmą kartą šį sezoną nebaigė lenktynių. 24 metų „Red Bull“ pilotas buvo priverstas palikti trasą praėjus vos 15 sek. nuo starto. Po dviejų posūkių neatlaikė bolido galinė dešinė padanga, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

Sprogus padangai S. Vettelio bolidas apsisuka ir trenkiasi į trasos apsaugas. Tuomet paaiškėja, kad vokiečio lenktynės baigtos joms vos prasidėjus. Pasaulio čempionas iš pykčio tvoja kumščiu į vairą. Paskutinį kartą lenktynių S. Vettelis nebaigė 2010 metais spalį, Korėjos etape.

REKLAMA

Įdomu, kad būtent dėl šio incidento nuplaukia S. Vettelio viltys pavyti legendinio Michaelio Schumacherio rekordą. Pastarasis 2004 metais per sezoną iškovojo 13 pergalių, o „Red Bull“ žvaigždės sąskaitoje šiuo metu – 11 laimėjimų. Šį sezoną lieka tik vienas etapas – lapkričio 27 dieną Brazilijoje.

S. Vettelis buvo nusivylęs: „Padangos sprogimas – iš niekur. Niekas nežino, kas ten iš tikrųjų nutiko. Sunku kažką įžiūrėti“. Pergalę Abu Dabyje iškovojo „MacLaren“ lenktynininkas Lewisas Hamiltonas.

„Red Bull“ komandos vadovas Helmut Marko piktinosi: „Tai būtų buvus lengva pergalė Sebastianui. Hamiltono ir Alonso laikas nebuvo toks įspūdingas.“ „Pirelli“ padangų gamintojai aiškinasi padangos sprogimo priežastis, tačiau kol kas atsakymo, kodėl taip nutiko, neturi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų