REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Pasklido gandas, kad buvusi „Olialia pupytė“ Marina Bui susipyko su kita buvusia „Olialia Pupyte“ Oksana Pikul. M. Bui pavadino Oksaną didžiausia Lietuvos dviveide – rašoma žurnale „Privatu“.

Pasklido gandas, kad buvusi „Olialia pupytė“ Marina Bui susipyko su kita buvusia „Olialia Pupyte“ Oksana Pikul. M. Bui pavadino Oksaną didžiausia Lietuvos dviveide – rašoma žurnale „Privatu“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalui Balsas.lt paskambinus pačiai Marinai, jautėsi jos sutrikimas, tačiau mergina nepanoro atskleisti detalių.

REKLAMA

Marina Bui (nuotr. Fotodiena.lt/Karolio Kavolėlio)Marina Bui (nuotr. Fotodiena.lt/Karolio Kavolėlio)

Susisiekus su neseniai iš Turkijos grįžusia O. Pikul, ji pripažino, kad gandus apie tokius buvusios kolegės pareiškimus jau girdėjo: „Man sakė, kad pirmadienį viename žurnale pasirodys straipsnis apie tai. Jei tai tiesa, kad kolegė po tiek metų  draugystės ir darbo kartu, po tiek pagalbos spjaudosi ugnimi, tai man labai gaila“, - nusivylusi kalbėjo Oksana.

Pasirodo M. Bui su buvusiomis kolegėmis nebendrauja: „Iki šiol negaliu sau atsakyti į klausimą, kodėl ji nutraukė bendravimą su mumis ir nusprendė nebedraugauti. Ji kažkodėl laiko pyktį ant mūsų su Skaiste. Gal ji viduje turi kokių nors problemų, mes nežinome“, - sakė O. Pikul.

REKLAMA
REKLAMA

„Gal ji įsižeidė, kad mes jai išėjus iš grupės, nenutraukėme veiklos, kad toliau kuriame planus, kad į jos vietą radome dvi naujas merginas. Bet juk mes jos neišvarėme, ji pati pasakė: „Aš išeinu dėl šeimyninių sumetimų“. Iš mano lūpų nei vienas žmogus neišgirs nei vieno blogo žodžio apie ją, po tiek metų galiu tik padėkoti žmogui ir su dideliu liūdesiu paklausti, kodėl taip gyvenime būna“, - tęsė mergina.

Olialia pupytės (nuotr. Aliaus Koroliovo) (nuotr. Balsas.lt)Olialia pupytės (nuotr. Aliaus Koroliovo) (nuotr. Balsas.lt)

Oksana mano, kad variantų, kodėl taip atsitiko, gali būti daug, tačiau vienas jų gali būti Marinos santykiai su jos vaikinu Jaroslavu: „Kad ir kaip būtų skaudu, aš nenoriu kištis į jos santykius. Jeigu ji pasirinko jį ir dėl to nutraukė bendravimą su mumis, tai tegul. Juk nepriversi žmogaus su mumis bendrauti. Labai gaila, nes iš Ankaros grįžau su dovana jai ir, va, gavau tokį akibrokštą, tarsi skuduru per veidą. Jeigu žmogus nori spjaudytis, tegul spjaudosi, aš neturiu tam laiko. Grįžau teigiamai nusiteikusi, o čia jau jos reikalas“, - dėstė Oksana.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Variantų labai daug, nelabai noriu sukti sau galvos tokiais menkniekiais ir pykčiais. Nelabai man įdomu. Dabar esu paskendusi savo moksluose, darbuose, ruošiuosi pristatyti savo naują grupę. Ir nežinau, ar šis skandalas tiesa, juk ne iš jos lūpų girdėjau, gal tai žodžiai, ištraukti iš konteksto“, - patikėti tokiais gandais nenorėjo O. Pikul.

Šiuo metu Oksana užsiėmusi naujos grupės reikalais. Iš Turkijos ji grįžo ne tik dėl mokslų, bet ir tam, kad susitvarkytų grupės dokumentus, įrašus, suorganizuotų fotosesiją. Mergina labai džiaugėsi, kad naujosios grupės narės pasižymi puikiais vokaliniais sugebėjimais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų