REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Stambiausias pasaulyje kavinių tinklas „Starbucks“ už 30 mln. JAV dolerių įsigijo sulčių gamintoją „Evolution Fresh“, teigiama „Starbucks“ pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Starbucks“ ketina šiuo sandoriu sukurti milijardų vertės maisto produktų prekybos verslą, kuris turėtų itin nudžiuginti sveiką gyvenseną propaguojančius žmones. Apie tai, kaip skelbia „The Washington Post“, pranešė tinklo vadovas Howardas Schultzas.

REKLAMA

Kaip skelbia „The Wall Street Journal“, tinklas planuoja įtraukti „Evoultion Fresh“ produkciją į savo kavinių asortimentą, pasiūlyti ją kitiems mažmeniniams tinklams.

„Starbucks“, kaip ir daugelis JAV greitojo maitinimo įmonių, pastaruoju metu stengiasi visuomenei pasiūlyti kuo sveikesnę produkciją. Tinklas į savo asortimentą įtraukia mažesnio kaloringumo produktus, naudoja 2 proc. riebumo pieną, taip pat sirupus kaip cukraus pakaitalą.

Kavos gamintoja „Starbucks“ ir to paties pavadinimo kavinių tinklas buvo įsteigtas 1971 metais. Šiuo metu tinklą sudaro per 17 tūkst. kavinių 50-yje šalių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų