REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Grupės „69 danguje“ lyderė Karina Krysko ir Saulius Skambinas šiandien ne tik sulaukė sūnaus, bet paslapčia susituokė.

Grupės „69 danguje“ lyderė Karina Krysko ir Saulius Skambinas šiandien ne tik sulaukė sūnaus, bet paslapčia susituokė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Taip, mes susituokėme! Mūsų vestuvės tikrai buvo ypatingos, kadangi vakar ir susituokėme, ir mums gimė sūnelis. Mes susituokėme santuokų rūmuose. Vestuvėse dalyvavo tik artimiausi draugai - mes ir liudinininkai“ – Superlt.lt  pasakojo Saulius.

REKLAMA

K. Krysko ir S. Skambinas (Fotodiena.lt/R. Dačkaus nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)K. Krysko ir S. Skambinas (Fotodiena.lt/R. Dačkaus nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Kuklias vestuves pora nusprendė, nes norėjo, kad tia būtų jų šventė, o ne įspūdingų suknelių ir smokingų fiesta. Nuotaka net nevilkėjo vestuvinės suknelės, o buvo apsirengusi paprastais drabužiais.

„Kažkaip nerealiai jaučiuosi. Net nėra žodžių emocijai išreikšti. Kažkas stebuklingo. Vat dabar nykštukas prieš mane guli".

Šokėjas prisipažino, kad sūnelį jau ant rankų laikė ir  užplūdusių emocijų jis net negali išreikšti žodžiais: „Taip taip, uždėjo jį man ant krūtinės, reikėjo laikyt man jį - tokį gražuolį. Dabar lyg ir yra baimė , kad nemokėsim rūpintis. Bet žiūriu į tą žmogelį už rankutės paėmęs, viskas lyg ir aišku. Pirmas vaikas, tai kažkas stebuklingo, net nežinau, ką pasakyt“ – rašo Superlt.lt

REKLAMA
REKLAMA

K. Krysko ir S. Skambinas susipažino šokių projekte (Fotodiena.lt/R. Dačkaus nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)K. Krysko ir S. Skambinas susipažino šokių projekte (Fotodiena.lt/R. Dačkaus nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Sūnus porai fimė ypatingą naktį, dar ypatingesniu laiku – 2011 11 11 00:01h – jiems gimė sveikas ir gražus 52 cm ūgio, 3390 g sveriantis sūnus. Naujieną paskelbė šokių studija „Žvaigždžių mokykla“.

„Sveikiname Kariną ir Saulių ir tikime, kad jie bus puikus pavyzdys savo sūnui, kuris į pasaulį atėjo labai lauktas ir neapsakomai mylimas“, – rašoma šokių mokyklos svetainėje.

K. Krysko ir S. Skambinas (Fotodiena.lt/T.Lukšio nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)K. Krysko ir S. Skambinas (Fotodiena.lt/T.Lukšio nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų