REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį 19:30 per „NTV Mir“ žiūrovai pamatys iki šiol niekur neskelbtus faktus apie gandais apipintą Filipo Kirkorovo ir Alos Pugačiovos santuoką. Nuo pat jų vestuvių ceremonijos pradžios garsus režisierius fiksavo kiekvieną poros įvykį. Ilgai slėpti vaizdai pagaliau iškils į dienos šviesą.

REKLAMA
REKLAMA

„Visos laimingos šeimos panašios viena į kitą. Kiekviena nelaiminga šeima – nelaiminga savaip“, - kartą parašė Levas Tolstojus. Ar galima šį posakį pritaikyti garsiai šeimai, sujungusiai dvi ryškiausias žvaigždes, kurių pavardžių net nereikia minėti – jų vardai patys kalba už save: Filipas ir Ala.

REKLAMA

Visuomenėje iki šiol sklinda įvairūs gandai apie jų santuoką ir skyrybas. Tačiau tokia jau žmonių prigimtis: kai tik laikraščiuose ar televizijoje pradedama kalbėti apie dar vieną garsenybių porą, pirma publikos reakcija būna negailestinga: „visa tai daroma tik dėl savireklamos“.

Bet jie net neįsivaizduoja, kad žvaigždžių padangėje gyvena tokie pat paprasti žmonės. Tačiau be pripažinimo ir šlovės jų gyvenimą lydi vienatvė. Nenuostabu:  žvaigždės visada pritraukia ne tik tūkstančius gerbėjų, bet ir nenuoširdžius, savanaudiškus sukčius, kuriems tereikia patekti į įžymybių aplinką ir pasinaudoti jų įtaka bei padėtimi. Gal todėl mūsų dievaičiai, įgiję karčios patirties, yra labai nepatiklūs ir atsargūs: jie gyvena uždarame rate, juos medžioja žurnalistai, o gyvenimą sudaro tik gastrolės ir koncertai. Kokiu būdu čia atsirasti vieta tikriems jausmams?

REKLAMA
REKLAMA

Bet kiekviena taisyklė turi išimčių. Tokia išimtis – Filipo ir Alos santuoka. Nedaugelis žino, kad jų vestuvių ceremoniją ir visus pirmųjų laimingo  gyvenimo metų įvykius filmavo garsus dokumentalistas, operatorius ir režisierius Jurijus Zaninas. Pirmieji busimojo filmo kadrai turėjo parodyti laimingus jaunavedžių veidus, kai Sank-Peterburgo meras Anatolijus Sobcakas iškilmingai sutvirtino jų santuoką. Dabar šie kadrai turi neįkainojamą vertę. Pirmą kartą žiūrovai turės galimybę savo akimis pamatyti, kad Filipas ir Ala savo šeimos rate buvo iš tikrųjų laimingi, o ne vaidino publikai, ir kokie nuoširdūs buvo jųdviejų jausmai.

Tuomet atrodė, kad jie sutverti vienas kitam, kad niekas negali jų išskirti. Bet kodėl jų santuoka buvo nelaiminga? Pagal vieną versiją atsakymas glūdi įprastoje skyrybų priežastyje. Nejaugi žvaigždžių santuoką išardė kitos žvaigždes? Patys įžymiausi astrologai ir numerologai sudarys horoskopą ir išanalizuos mistinius skaičių sutapimus bei kombinacijas. Ar galima kalbėti apie kažkieno nelaimingą likimą? Ar tai protėvių prakeikimas, ar burtai? Ar galėjo Filipo ir Alos santuoka būti sėkminga?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų