REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visame pasaulyje žaibiškai išpopuliarėjęs, o sausį prasidėsiantis mūsų šalyje projektas „Lietuvos balsas“ ir toliau kviečia registruotis atrankoms. Negana to, registracijos formą papildė specialiai projektui sukurta balso įrašymo programa - balso testas. Jo pagalba savo vokalines galimybes išbandyti galės kiekvienas!

REKLAMA
REKLAMA

Balso testas unikalus tuo, jog ne tik įrašo, bet ir vertina balsą – remdamasi balso ekspresija ir intonavimu, programa po kiekvieno įrašo skiria balą. Pamatęs savo įvertinimą, dalyvis gali apsispręsti, ar siųsti įrašą perklausai (tai daryti galima tik vieną kartą), ar bandyti iš naujo. Bandymų skaičius neribojamas, kūrinį taip pat leidžiama pasirinkti laisvai, svarbiausia, kad daina geriausiai atspindėtų vokalines galimybes. Siekiant, kad balsas kuo geriau įsirašytų, rekomenduojama nenaudoti jokios foninės muzikos bei naudoti kokybišką mikrofoną.

REKLAMA

Kuo aukštesniu balu įvertintas įrašas, tuo didesnė tikimybė, kad dalyvis bus atrinktas tolimesniems etapams. Pirmasis jų – aklosios perklausos,kuriose keturi mokytojai rinksis sau mokinius nematydami nei jų išvaizdos, nei elgesio scenoje, o tik girdėdami balsą. Išrinktieji keliaus į antrąjį etapą – kovas, kuriose mokytojai patys vertins savo mokinius ir tik pusei jų suteiks galimybę varžytis toliau.

Paskutiniajame etape, gyvų pasirodymų metu, mokiniai pasirodys kartu su savo mokytojais, populiariausiais šalies atlikėjais ir pasaulinę šlovę pelniusiais svečiais iš užsienio. Didžiajame finale keturi talentingiausieji kovos dėl teisės vadintis Lietuvos balsu, o taip pat dėl pagrindinio prizo – kontrakto su stambiausia ir žinomiausia pasaulyje garso įrašų kompanija „Universal Music“.

REKLAMA
REKLAMA

Visam šiam aklųjų perklausų, gyvo garso koncertų, kovų ir tikrų talentų paradui vadovaus profesionalus kino ir teatro aktorius, įvairių renginių  ir televizijos laidų vedėjas Vytautas Rumšas jaunesnysis. Kartu su projekto rengėjais, Kūrybos namais „Elitaz“, sukaupusiais didelę televizijos projektų ir gyvų tiesioginių transliacijų patirtį, V. Rumšas žada iš tiesų kokybišką ir tikrai muzikalų šou.

„Kiekvienas, turintis talentą dainuoti, turėtų sudalyvauti šiame projekte – juo labiau, jog pasitikrinti savo galimybes ir šansus į jį patekti galima net neišėjus iš namų, o tiesiog išbandžius balso testą“,- „Lietuvos balso“ vedėjas ragina pabandyti savo balso galimybes  http://lietuvosbalsas.lnk.lt/balso-testas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų