REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

"Susiklosčiusi nedviprasmiška padėtis suponuoja išvadą, kad Lietuvos futbolas ir visi futbolui neabejingi Lietuvos žmonės tapo Jūsų, ponai, nekompetentingumo arba tyčinio elgesio, besitęsiančio jau dešimtmetį įkaitais. Manome, kad Lietuvos futbolo federacijos (LFF) vadovybės veiksmai, švelniai tariant, prasilenkia su federacijos deklaruojamu tikslu, įtvirtintu LFF įstatuose – užkirsti kelią visiems metodams ir veiksmams, galintiems sukelti įtarimų dėl rungtynių ar varžybų garbingumo, ar skaidrumo arba kaip nors galintiems pakenkti LFF ar futbolo kaip sporto šakos įvaizdžiui, o pati federacija netarnauja futbolui ir jo bendruomenei.

REKLAMA
REKLAMA

Akivaizdu, kad Jūsų veikla jau kelia susirūpinimą netgi žmonėms, kurie nėra tiesiogiai susiję su futbolu ir iki tol neturėjo pagrindo galvoti apie tai, kad Jums užtenka gabumų tik manipuliuoti LFF įstatais ir grupele lojalių draugų, tikslu kuo ilgiau išbūti postuose; kad Jūs nesugebate arba nenorite spręsti nesąžiningų varžybų teisėjų, esant reikalui padedančių tai vienai, tai kitai komandai, problemos; kad Jūsų „didžiavimasis“ Lietuvos jaunimo rezultatais yra atitrūkęs nuo realybės. O taip pat apie tai kokiais būdais Jūs buvote renkami ir perrenkami. Šis sąrašas galėtų būti tęsiamas.

REKLAMA

Pastarųjų dienų įvykiai ir Jūsų elgesys rodo visišką tamstų nesiskaitymą su futbolo bendruomene ir visais likusiais, o kalbos apie Jūsų numatomą kelionę pas poną Ramzaną Kadyrovą, kuris kaip filmo personažas – Afrikos gentie vadas, puikuojasi auksinu pistoletu, liudija arba Jūsų panieką mūsų tautai svarbioms vertybėms, arba paprasčiausią Jūsų neišmanymą. Abiem atvejais tai vertintina kaip gėdingas ir netoleruotinas elgesys.

REKLAMA
REKLAMA

Pažinodami Jus, ponai, neturime vilties, kad esamoje padėtyje pasielgsite garbingai ir atsistatydinsite, todėl, nebūdami abejingi Lietuvos futbolui ir jo ateičiai mūsų šalyje bei jausdami pareigą ir atsakomybę futbolo bendruomenei, esame priversti pasinaudoti vienintele turima galimybe – netylėti".

Vilniaus apskrities futbolo federacijos prezidentas Ritas Vaiginas ir viceprezidentas Rimantas Turskis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų