REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visiškai naujas Lietuvoje televizijos formatas „Dainuok, jei gali“ švenčia savo pusiaukelę, o projekto sąskaitoje – daugiau nei pusė šimto įžymybių, kurios nepabijojo dainuoti nerdamos į ledinį vandenį, mikrofoną paimti siaučiant audrai, pilantis purvui ar krentant iš dangaus plytoms.

REKLAMA
REKLAMA

Žiūrovus ko gero labiausiai nustebino profesionalė  Mia, kurios balsas beveik nesudrebėjo  pilant liūčiai ir pučiant beprotiškam vėjui.

REKLAMA

„Mes esame dėkingi tiems dainininkams, kurie išbandymams pasiryžta dėl gražaus tikslo, dėl savo mylimų klausytojų.

Tačiau buvo ir tokių atlikėjų, kurie pasakė labai atvirai – mes nenorime TV eteryje atrodyti negražūs. Ir tai girdėjome iš vyrų“, - „Dainuok, jei gali“ užkulisius atskleidė prodiuserė Laura Paukštė.

Lietuviškoje laidos versijoje išdrįso sudalyvauti 54 šalies dainininkai, o vaikams, sergantiems vėžiu, paaukota suma siekia 30 tūkstančių litų. Su kiekvienu iš ligonių laidos rengėjai bendrauja asmeniškai, todėl parama skiriama tiesiogiai. Už šiuos pinigus pildomos paprastos ligoniukų svajonės – iš paaukotų lėšų pirktas trokštamas fotoaparatas, gyvenimą ligoninėje praskaidrinantis kompiuteris, išsvajota kelionė į užsienį. Tie, kurie gali, atvyksta stebėti laidos įrašo, bendrauja su žvaigždėmis ir gauna naujų įspūdžių.

REKLAMA
REKLAMA

Šį sekmadienį „Dainuok, jei gali“ scenoje išbandymams atsiduoda lyriškasis „Eurovizijos“ dalyvis Sasha Song. Jam teks dainuoti su pjudomais šunimis.

Tarptautinį formatą „Sing if you can“ Lietuvoje įgyvendinusi LNK kūrybinė grupė sulaukė formato pardavėjų „Zodiak Media Group“ įvertinimo.

Lietuviškasis variantas „Dainuok, jei gali“ buvo demonstruojamas Kanų televizijos mugėje kaip pavyzdinis.

„Formato kūrėjai „Zodiak“ mus informavo, kad, peržiūrėję LNK laidą, formatą, pavyzdžiui, nusipirko Graikijos televizija. Gavome padėką, kad Lietuvos versija puikiai atspindi formato dvasią, kad pasirinkome puikius vedėjus ir sukūrėme aukšto lygio produktą“, -  pasakoja „Dainuok, jei gali“ prodiuserė Laura Paukštė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Zodiak“ konsultantas ypatingai įvertino faktą, kad laidos biudžetas keliolika kartų mažesnis nei Didžiojoje Britanijoje, prie jo dirba vos keturi pagrindiniai žmonės be dešimčių asistentų, o sugebėjo sukurti laidą, kuri gali būti laikoma pavyzdžiu pasaulinėje rinkoje“, - pridūrė Laura Paukštė.

Laida, kurioje scenos žvaigždės dainuoja ekstremaliomis sąlygomis, jau rodomas Prancūzijos, Didžiosios Britanijos, Vokietijos,  Rumunijos, Ukrainos, Filipinų ir kitose pasaulio televizijose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų