REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vėl apie kėdę Seime svajojančiam prieštaringos reputacijos politikui Algimantui Matulevičiui, dar visai neseniai vadintam solidžiu milijonieriumi, iškilo pavojus netekti nuosavų namų, rašo „Lietuvos rytas“.

REKLAMA
REKLAMA

Organizacijai „Tautos ateities forumas“ vadovaujantis ir „tautos naikintojų“ sąrašus garsiai skelbiantis 63 metų A.Matulevičius rimtai įklimpo teismuose.

REKLAMA

Bankas, suteikęs šiam veikėjui ir jo šeimai milijonines paskolas verslui plėtoti, nutraukė sutartis, o teismai atmetė A.Matulevičiaus prašymus sutramdyti įkeisto turto reikalaujantį banką. Vilniaus 1-asis apylinkės teismas neseniai vieną po kito atmetė du A.Matulevičiaus ir jo žmonos Gražinos ieškinius, pagal kuriuos jie prašė teismo pripažinti, kad „Danske" bankas su jais neteisėtai nutraukė paskolos sutartis, sudarytas dar prieš septynerius metus.

REKLAMA
REKLAMA

Viena paskola siekia maždaug 4,8 mln. litų, kita – per 980 tūkst. litų. Už eurais paimtas paskolas bankui buvo įkeisti butai, sklypai ir namai. G.Matulevičienė už jai išduotą milijoninę paskolą įsigijo 16,5 hektaro žemės Vilniaus rajone. Ji ketino pakeisti šio sklypo paskirtį į gyvenamąją, padalyti į mažesnius rėžius, po to juos parduoti gyvenamųjų namų statybai.

Bet dar 2009 m. bankas ėmė reikalauti sumokėti pradelstus mokėjimus, o vėliau sutartis iš viso nutraukė. Tada A.Matulevičius jau nebebuvo Seimo narys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų