REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš lenktynių savaitgalį Abu Dabyje „Mercedes GP“ komanda paskelbė apie sutarties pratęsimą su Nico Rosbergu „iki 2013 metų ir ilgiau“.

REKLAMA
REKLAMA

Nico Rosbergas, „ Mercedes GP“: „Esu sujaudintas dėl sutarties pratęsimo su Mercedes GP Petronas. Pergalė už „Sidabrinių strėlių“ vairo bus vienas iš pagrindinių pasiekimų gyvenime, jaučiu malonumą, padėdamas mūsų komandai tapti geriausia „Formulėje-1“.

REKLAMA

Esu visiškai tikras, kad komanda sukurs man bolidą, pajėgų nugalėti, ir mes sugebėsime pratęsti sėkmingą „Sidabrinių strėlių“ istoriją. Su nekantrumu laukiu teigiamų permainų Mercedes Benz šeimoje.“

Rossas Brawnas, komandos vadovas: „Džiaugiamės pratęsę sutartį su Nico, nes esame tikri, kad jis pajėgus laimėti lenktynes ir čempionatus. Nico išskirtinai gerai praleido du sezonus „Sidabrinėse strėlėse“, pasiekęs rezultatų virš mūsų bolido technikos galimybių ribos.

Nico požiūris į darbą puikus, kartu su Michaeliu jis motyvuoja komandą tolimesniam progresui. Ir toliau stipriname komandą ir tikimės duoti Nico bolidą, kuris leis jam kovoti lyderių grupėje ir iškovoti savo pirmą pergalę „Formulėje-1“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų