REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šių metų ruduo aktoriui, LNK šokių projekto dalyviui Dariui Petkevičiui – labai karštas. Darius ne tik pluša šokių repeticijose, bet ir filmuojasi meilės bei keršto dramos „Pavogta laimė“ tęsinyje.

REKLAMA
REKLAMA

Serialo žvaigždė džiaugiasi, kad šokių projektas davė naudos. „Per šokių projektą atsikračiau poros papildomų kilogramų. Tikrai būčiau neprisiruošęs to padaryti, jei ne šokiai. Įtemptas darbo grafikas vis atidėliodavo šiuos planus. Net kažkuris iš prodiuserių konstatavo faktą: „ Lietuvos aktoriai nėra linkę užsiimti savo kūno priežiūra, kad sportuodami palaikytų gerą fizinę formą“. Todėl šokiai aktoriui – labai gera išeitis, norint pagerinti savo fizinę formą bei padailinti kūno linijas“, - pasakoja aktorius.

REKLAMA

„Šiame sezone mano personažą lydės meilės peripetijos, intymios scenos, todėl be abejo – palaikyti gerą fizinę formą yra tiesiog būtina“,- juokauja Darius.

Jis prisipažįsta, kad šokių projektas bei filmavimasis seriale atima daug laiko. Tačiau laisvalaikio stoka ir darbų gausa serialo filmavimo aikštelėje  jam padeda susikoncentruoti į savo vaidmenį. „Dėl to, kad turiu mažai laiko, tiesiog privalau dėmesį koncentruoti į darbą. Norisi viską atlikti maksimaliai gerai ir greitai“, - aiškina Darius.

REKLAMA
REKLAMA

Klausiame aktoriaus, ar jį  naujame serialo sezone išvysime vėl kaip blogą, veidmainį, padlaižį Dalių, kuris  bandys iš jam nepalankių situacijų išsisukti, kad tik gautų sau naudos?

„Nors mano personažas Dalius ir vėl bus blogiukas,  tačiau jo charakteris keisis. To Daliaus virsmo priežastis – moteris. Dalius turės ne vieną moterį, bet vėliau turbūt rimtai įklimps į santykius ir įsimylės. Galbūt net paaiškės kur slypi Daliaus blogio šaknys , - pasakoja aktorius Darius Petkevičius.

Darius prisipažįsta, kad kartais atsiriboti nuo savęs filmavimo aikštelėje taip pat sudėtinga.

„Personažo charakterio bei elgesio ypatumai prieštarauja maniesiems. Vaidinant prievartos, smurto scenas, įsijungia vidinis stabdis. Aš Dalių palieku išėjęs iš filmavimo aikštelės, vėliau matau jį tik televizijos ekrane kaip personažą“, - aiškina aktorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų