REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pašėlęs 84-erių vyrutis siekia patekti į „Guinnesso“ rekordų knygą kaip žmogus, keliavęs daugiausia (daugiau nei 200) transporto priemonių.Adrenalino fanatikas Edwinas Shackletonas yra keliavęs mikro lėktuvu, karšto oro balionu, poniu, vežimu, segvėjumi, plaukiančia transporto priemone su oro pagalve, plokščiadugne valtimi, rikša ir kitomis, rašo orange.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Edwinas Shackletonas siekia įvairiausiomis transporto priemonėmis keliavusio žmogaus rekordo jau beveik trejus metus. Dėl to jam yra tekė važiuoti tanku, motoriniu dviračiu, jachta, autožyru, keturračiu ir dar begale kitų judančių – plaukiančių, riedančių, sklendžiančių įtaisų.Šiuo metu jis tikisi, kad visos beprotiškos kelionės nuves jį tiesiai į Guinnesso rekordų knygą, kurioje jam jau yra tekę pabuvoti.

REKLAMA

Prieš pensiją dirbęs orlaivių inžinieriumi, beveik 70-ies jis sumušė rekordą, kaip paskraidęs didžiausia orlaivių įvairove.

„Ilgai mąsčiau, ką gi beprotiško galėčiau padaryti dar. Tuomet pamačiau televizijos laidą, kurioje Charlie Boormanas nukeliavo iš Airijos į Australiją, naudodamasis 100 kirtingų transporto priemonių. Tai man ir pakišo mintį padaryti panašią akciją“, – pasakojo pensininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų