REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujuoju Liberalų sąjūdžio frakcijos seniūnu šiandien išrinktas ketvirtą kadenciją Seime dirbantis Algis Kašėta. Jis šiose pareigose pakeitė nuo 2009 metų lapkričio mėnesio frakcijai vadovavusį Eriką Tamašauską, kuris šią savaitę buvo išrinktas Seimo pirmininko pavaduotoju.

REKLAMA
REKLAMA

Šiandien vykusiame Liberalų sąjūdžio frakcijos posėdyje A. Kašėta buvo išrinktas seniūnu bendru sutarimu. Daugiau kandidatų į šias pareigas nebuvo iškelta.

REKLAMA

„Malonus kolegų palaikymas ir pasitikėjimas. Frakcijos sprendimą vertinu kaip įpareigojimą siekti, kad Liberalų sąjūdžio balsas Seime priimant žmonėms ir valstybei svarbiausius sprendimus būtų dar aiškiau girdimas“, – teigė A. Kašėta. Jis Liberalų sąjūdžio frakcijos seniūno pareigas jau ėjo ir anksčiau – 2008-ųjų kovą-lapkritį.

Liberalų sąjūdžio frakcija turės du seniūno pavaduotojus – šias pareigas toliau eis Dalia Kuodytė ir Dalia Teišerskytė.

REKLAMA
REKLAMA

48 metų Liberalų sąjūdžio frakcijos atstovas A. Kašėta Seimo nario pareigas eina nuo 1996 metų, Seime dirba jau ketvirtą kadenciją. Nuo 2008 m. lapkričio iki 2011 m. birželio parlamentaras ėjo Seimo vicepirmininko pareigas, iš jų savo noru pasitraukė dėl padaryto Kelių eismo taisyklių pažeidimo.

Liberalas A. Kašėta šiuo metu eina Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto nario pareigas. Šiame komitete parlamentaras be pertraukų dirba nuo 1996 metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų